Ponedjeljak, 14 listopada, 2024

Art park u Ribnjaku još jednom otvara svoja vrata

Nova livada pruža idealno mjesto za kampiranje u Art parku na Ribnjaku s prekrasnim pogledom na impresivna djela Marina Remića, koji je zadužen za ovogodišnju scenografiju

Art park, omiljena ljetna manifestacija, započela je s radom svog umjetničkog kampa na novoj lokaciji u parku Ribnjak, smještenoj ispod Katedrale, kod prvog ulaza u park, preko puta Langovog trga. Nova livada pruža idealno mjesto za kampiranje u Art parku na Ribnjaku s prekrasnim pogledom na impresivna djela Marina Remića, koji je zadužen za ovogodišnju scenografiju.



Bogat raspored događanja

Nakon otvorenja tijekom vikenda, zagrebačka publika će imati priliku uživati u besplatnom kulturno-umjetničkom i društvenom programu svakodnevno od 16 sati do ponoći. U srijedu (28.6.) slijedi glazbeni program Feel Free x Martyn Dox od 18 sati, nakon čega će u 21 sat na red doći koncert benda Rhythm Mafia, koji čine talentirani glazbenici Luka Čapeta, Josip Šustić, Jakša Perković i Daniel Kadijević. U četvrtak (29.6.) u Art park dolazi Glazbena kuhinja koja će prirediti fantastičan funk, house i disco party s posebnim gostom iz Berlina – DJ Bijanom. Petak (30.6.) je posvećen ljubiteljima second hand shoppinga, uz podršku zajednice i cirkularne ekonomije kao ključnih aspekata današnjeg društva. U Art park dolazi Pink buvljak od 16 do 21 sat, uz glazbenu pozadinu za plesanje uz sjajnog D-Gree-a.

Foto Patricia Jerković

Subota (1.7.) započinje doručkom u 10 sati s ekipom FRüHSTüCK-a, a navečer je rezervirana za odličan koncertni session kojeg priprema Integralni zvuk. Nedjelja (2.7.) je obiteljski dan i dan za cirkus jer će u 19 sati stići ekipa cirkusanata koja će se pobrinuti da svi odu kući nasmijani. Također, tog dana u 21 sat, Škola dokumentarnog filma Restart prikazuje radove polaznika iz prethodnih godina kao završetak filmske nedjelje.

U novom tjednu programa Art parka na Ribnjaku, posjetitelje očekuje filmski ponedjeljak s Festivalom tolerancije (3.7.) i prikazivanjem filma “Svetica nemogućeg” (The Saint of Impossible) u 21 sat, uz prateću privremenu izložbu plakata ReD koja se bavi tematikom izbjeglica i izbjeglištva. Tijekom tjedna će se izmjenjivati DJ-i, a održat će se glazbene večeri Sicko Disko, Cura i dečko. 9. srpnja bit će organizirano Pasje Poopodne – dan za šetnju pasa i druženje s kolegama iz azila. Više informacija će uskoro biti dostupno.

Naslovna foto: Patricia Jerković

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime