Nedjelja, 13 listopada, 2024

Kritika pjesme i videospota: Lenny Kravitz: TK421

Za sve one koji uzalud očekuju i badava se ponadaju kako će Lenny Kravitz osvijestiti tračak mozga na kraju samodopanog video spota u kojem flasha svoje nabildano tijelo, golo dupe i pločice 59-godišnjaka na toliko seljački izvještačen i pozerski način, zakucati s nekim plot twistom reći – aha jesam vas; neć

Lenny Kravitz u najnovijem singl old school rock najavljuje “Blue Electric Light” i mimo njegova rock glasa zalazi u školski funky gitarski riff u dijalogu sa pulsirajućim synth akordima. I tako ravnom linijom isporučuje tri i pol minute. Za koje će u video spotu pokušati raditi razliku računajući na onaj najpovršniji sloj pozerske model publike koja će biti oduševljena njegovim paradiranjem po hotelskoj sobi i luxury lifestyleu kao svojevrsnom statementu njegova rock and roll hall of famea.



Za sve one koji uzalud očekuju i badava se ponadaju kako će Lenny Kravitz osvijestiti tračak mozga na kraju samodopanog video spota u kojem flasha svoje nabildano tijelo, golo dupe i pločice 59-godišnjaka na toliko seljački izvještačen i pozerski način, zakucati s nekim plot twistom reći – aha jesam vas; neće.

To sve što ste vidjeli je upravo njegovo stanje uma i domet kamo i koliko autorski (ne) može dalje. Tužno i nakaradno, istovremeno paradno i samodopadno. Za tome kome se obraća sasvim legitimno.

5/10

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime