Ponedjeljak, 16 rujna, 2024

Kad se male ruke slože: Omiljena haljina od sada u novom ruhu

U nježnom puder roza tilu, ukrašenom sjajnim crvenim zvjezdicama, ističe se ženstvenost koja je postala prepoznatljiva oznaka suradnje između Love, Ana i brenda La Jupe

U modnom svijetu zajedničke suradnje između brendova često proizlaze iz strasti prema dizajnu, zajedničkim estetskim preferencijama i ukusu. Ova dinamika je posebno vidljiva u suradnji brendova Love, Ana i La Jupe. Produkt dizajnerica Ana Tevšić Nauković i dizajnerica Sanja Dujmović iz La Jupe kreacija već su godinama povezane, a njihova suradnja sada dobiva novu dimenziju kroz jedinstven spoj njihovih kreativnih vizija i strasti prema modi.



Već prepoznatljiva ikona La Jupe kolekcije, haljina Alina, koja svojim raskošnim i elegantnim dizajnom već neko vrijeme dominira modnom scenom, sada dobiva novo ruho zahvaljujući suradnji brendova Love, Ana i La Jupe. Ova haljina, sastavljena od čak 11 metara materijala, predstavljala je izazov za dizajnere zbog svoje složene konstrukcije. Upravo ovu ikonu sada ćemo vidjeti u osvježenoj i poboljšanoj verziji, koja će ekskluzivno biti izložena u prostorima Love, Ana studija.

Ružičasta boja istaknut će romantičnost haljine 

Nova interpretacija haljine Alina zrači elegancijom i romantičnom notom. U nježnom puder roza tilu, ukrašenom sjajnim crvenim zvjezdicama, ističe se ženstvenost koja je postala prepoznatljiva oznaka suradnje između Love, Ana i La Jupea. Volan iznad grudi dodatno naglašava eleganciju haljine, dok nabrani volani na tkanini stvaraju dojam pokreta i dinamike, pružajući joj volumen i lepršavost. Pored haljine Alina, u izlogu se ističu i prekrasni buketi-vaze inspirirane umotanim buketima cvijeća. Kreacija ovih posebnih buketa pripada Lani iz Tulip studija, koja je svojom vještinom bojenja i tematskim pristupom savršeno upotpunila estetiku La Jupe i Love, Ana dizajna.

U svijetu gdje su suradnje često motivirane isključivo komercijalnim ciljevima, Love, Ana i La Jupe se ističu svojom autentičnom emocionalnom povezanošću i strašću prema umjetnosti odijevanja. Ova suradnja nije samo modni događaj, već istinska priča o ljubavi, estetici i prijateljstvu. Njihova zajednička strast prema ljepoti i detaljima dizajna čini ovu suradnju izuzetno posebnom i inspirativnom za sve ljubitelje mode.

Fotografije: PR 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime