Petak, 11 listopada, 2024

MIXER ROOM PODCAST: Mirna Škrgatić: U potrazi za novim glazbenim uzbuđenjima

Koliko je teško naočitoj pjevačici teško ili kako uspjeti na domaćoj glazbenoj sceni i koliko je žena ženi vučica neke su od stvari kojih smo se dotakli u polusatnom razgovoru

Riječka kantautorica Mirna Škrgatić nakon dva samostalna studijska albuma (‘Snovi’ i ‘Posljednji trend’) i sedam godina solo karijere na domaćoj pop rock sceni, radi zaokret i s trećim studijskim albumom koji najavljuje jesenas promišlja o bitnim mijenama u svom nastupu i stilskom pristupu glazbi. 
 
Hvatajući je između dva tuluma i noćnog zagrebačkog života koje pohodi s prijateljicom Ivanom Kindl, dvije bolesti i promoviranja novog singla ‘Samo da pobjegnem’, popričali smo iz dnevnog boravka o njenim eskapizmima, prošlosti i sadašnjosti glazbe te periodima bliske budućnosti. koncertnim nastupima, kolegama sa scene i općenito domaćem glazbenom zeitgeistu. 
 
Otkrili smo ponešto o Mirninim privatnim glazbenim sklonostima i posjeti koncerta Queens Of The Stone Age na Šalati ovog ljeta u Zagrebu, duetima koje je imala s jednim od Prljavih Kazališta, Ivanom Kindl i bendom TV Eye, te pokušali saznati frustrira li glazbenike i kantautore kada su na meti medija zbog svog privatnog života više zbog sadržaja i rada.
 
Koliko je teško naočitoj pjevačici teško ili kako uspjeti na domaćoj glazbenoj sceni i koliko je žena ženi vučica još su neke od stvari kojih smo se dotakli u polusatnom razgovoru. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime