Subota, 23 ožujka, 2024

INTERVJU: Zbog koje se splitske pjevačice napokon smije Krešo Bengalka?

Uz Vojka Vrućinu, bivšeg kolegu iz Kiše Metaka i Gršeta kao mlade i nove inačice sličnog đira, Krešo Bengalka je zadnjih godina istureni nositelj splitske rep scene. Zbog koje se splitske pjevačice prvi put u povijesti intervjua nasmijao, otkrijte u Mixer Room Podcastu!

U vrijeme puštanja novog singla “Bunda”, splitski geto reper Krešo Bengalka najavljuje svoj peti studijski album ove jeseni.
 
Opaka faca i tvrdi beatovi još od vremena Kiše Metaka ispali su imidž koji njeguje i koji ga pozicionira kao jednog od najisturenijih mic check likova scene. Uz Vojka Vrućinu, bivšeg kolegu iz Kiše Metaka i Gršeta kao mlade i nove inačice Krešinog đira, Bengalka je zadnjih godina istureni nositelj splitske rep scene.
 
U novom Mixer Room Podcastu razgovarali smo o njegovoj solo karijeru te se prisjetili Kiše Metaka, preskočili razmimoilaženja koja je imao s Vojkom V., i prvi puta u povijesti intervjua imali prilike vidjeti Bengalkin osmijeh na spomen jedne splitske pjevačice. O kome je riječ, otkrijte sami. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime