Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Psihomodo pop predstavili “Digitalno nebo” u dvorištu!

Psihomodo pop su u 30. rujna u dvorištu kluba Medika promovirali posebno, Blue Edition vinilno izdanje albuma "Digitalno nebo"

Psihomodo žari i pali na svakoj svojoj svirci pa su tako i na koncertu održanom u posebnim pandemijski uvjetima, pod vedrim zagrebačkim nebom, oduševili prisutnu publiku koja je razgrabila ograničeni kapacitet ulaznica te jasno i glasno potvrdili kako je glazba segment koji se mora konzumirati uživo.Predvođeni jednim od najživopisnijih likova domaće glazbene scene, neponovljivim Davorom Gopcem, Psihomodo pop su 30. rujna u dvorištu kluba Medika promovirali posebno, Blue Edition vinilno izdanje albuma “Digitalno nebo”.

Fotografija: Tomislav Jagar

Plavo izdanje “Digitalnog nebo” zasigurno će se vrtjeti na mnogim gramofonima i obogatiti mnoge vinilne kolekcije, ali ipak zaključak večer je da je pozornica nezamjenjiva. Pogotovo kad se na njoj nađe Psihomodo pop i Davor Gobac koji “Brz k’o munja” širi svoju iznimno dobru energiju te poručuje “Sve će biti u redu”, unatoč trenutnom novom (ne)normalnom okruženju.

“U Medici je na promociji našeg novog blue vinila “Digitalno nebo” bilo odlično. Zahvaljujemo se svoj publici koja se pridržavala mjera i bila odlična. Voli vas vaš Psihomodo pop.” – svirku i promociju koncizno je komentirao Dado Gobac.

Fotografija: Tomislav Jagar

Promocija i njihov prvi koncert na toj lokaciji, održan u organizaciji Dostave Zvuka, privukli su najveće fanove koje je Gobac “počastio” autogramima, ali i inspirativnim crtežima kojima je  ukrasio vinile (i ne samo njih).

Potpisivanje, sviranje, druženje, sreća i smijeh Psihićima su bili kao melem na ranu, budući da je svirki manje nego ikad. Do nove prilike za žestoki rokenrol uživo, poručuju publici da uživa u zvuku plavog vinila “Digitalno nebo” koji je u prodaji u svim bolje opremljenim glazbenim prodavaonicama diljem zemlje putem službenog Dallas Web Shopa.

Izvještaj: Dallas Records
Fotografije: Tomislav Jagar 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime