Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Vesna Pisarović u Ciboni je koncert koji ne želite propustiti

Vesna Pisarović se polako, ali sigurno vraća na scenu kao da je nikada nije napustila, i ne samo to, već njezine hitove sada pjevaju i mlade generacije

Još samo tri dana nas dijeli od onoga što slobodno možemo nazvati koncertom godine. Dana 10. studenog, u dvorani Cibona, očekuje nas iznimna glazbena poslastica s pjevačicom koja je obilježila hrvatsku glazbenu scenu u novom tisućljeću, a čija zvijezda nikada nije izblijedjela, unatoč dužem vremenu provedenom izvan pozornice. Vesna Pisarović se polako, ali sigurno vraća na scenu kao da je nikada nije napustila, i ne samo to, već njezine hitove sada pjevaju i mlade generacije koje su rođene nakon što je objavila svoj posljednji pop album 2005. godine.Vesna Pisarović nije samo glazbenica

Pjevačica, koja je rodom iz Petrinje, svojim hitovima poput “Dolje na koljena,” “Jutro donosi kraj,” “Da znaš,” “Da sutra umrem,” “Neka ljudi govore,” “Sasvim sigurna” i mnogim drugima, osvajala je srca publike godinama. S vremenom je istraživala različite glazbene žanrove na dvije adrese, u Zagrebu i Berlinu, što je obogatilo njezinu glazbenu paletu utjecajima jazza, bluesa i rocka.

Vesna Pisarović nije samo glazbenica, već se uvijek isticala svojom društveno-odgovornom ulogom sudjelujući u raznim projektima s važnim porukama. Tako je i ovaj zagrebački koncert dio humanitarnog projekta “Pokaži srce,” koji ima za cilj unaprjeđenje zdravlja mladih sportaša kroz edukacije, kongrese i preventivne preglede.

Stari, ali i novi hitovi

Na koncertu u Draženovom domu, očekujemo izvedbe pjesama s njezinih prvih tri albuma, koje je većinom potpisala Milana Vlaović, ali također i neke pjesme koje su nastale nakon toga. Vesna Pisarović trenutno radi na novim pjesmama i vijesti koje dolaze iz njezine kreativne radionice obećavaju da će nas uskoro obradovati novim glazbenim izdanjima koja je sama napisala.

„Već nekoliko mjeseci ozbiljno se pripremam s mojim timom za ovaj koncert, i istovremeno pišem nove pjesme. Stvarno vjerujem da će publika uživati, kako moja vjerna publika, tako i ova mlađa generacija,“ izjavila je Pisarović. Koncert će biti obilježen najvišom produkcijskom vrijednošću, a Vesni će se pridružiti izvrsni suradnici, uključujući redatelja Paola Tišljarića, te Marka Mijatovića i Mirana Bratunića, zaduženih za rasvjetu i video. Također, stilistica Ana Nikačević već godinama brine o njezinom besprijekornom modnom izričaju.

Ulaznice su još uvijek dostupne putem sustava Entrio. Požurite i osigurajte svoje ulaznice jer su dostupne u ograničenom broju. Ne propustite priliku biti dio ovog glazbenog spektakla jer Vesna Pisarović u Ciboni je nešto što definitivno ne želite propustiti.

Foto: 925STUDIO

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime