Srijeda, 3 srpnja, 2024

We love sound: Zagreb ovog vikenda postaje glazbeno središte Europe

Na dva podija nastupaju neki od najpoznatijih techno i house DJ-eva svijeta. Prvi će podij plesati uz Len Fakija, Pan Pota, Reiniera Zonnevelda, Adooa i Dejana Miličevića, dok će drugi plesni podij zauzeti The Martinez Brotherse i Loco Dicea. Domaće snage predvode legendarni DJ Felver, Kali i Pips

Jedan od najljepših zagrebačkih glazbenih festivala – WE Love Sound Festival – održava se u petak, 17. rujna od 18 sati na Velikom jezeru Jarun, a čini se kako će ove godine biti još ljepši!Naime, bit će ovo ujedno i najveći Festival s krovom. Kako bi gosti mogli nesmetano plesati i zabavljati se u slučaju lošeg vremena, organizatori su iznad oba glazbena podija postavili krovnu konstrukciju od čak 2500 m2.

Na dva podija nastupaju neki od najpoznatijih techno i house DJ-eva svijeta

Ulaznice su gotovo rasprodane, a na festival stižu gosti iz cijele Europe – najveći broj ulaznica do sada je prodan u Nizozemskoj, Engleskoj, Španjolskoj te zemljama regije te Hrvatskoj.
Produkcijski elementi Festivala pomno su birani i dat će poseban doživljaj impresivnom line up-u uz koji će se plesati čak 13 sati. Na dva podija nastupaju neki od najpoznatijih techno i house DJ-eva svijeta. Ulazak na Festival moguć je uz predočenje EU Covid certifikata ili negativan test, a testiranje je omogućeno i na samom ulazu na Festival.
Prvi će podij zauzeti Len FakiaPan PotReinier Zonnevelda koji u Zagrebu nastupa po prvi puta. Uz njih nastupaju i Adoo te Dejan Miličević, a drugi plesni podij zasigurno će biti jedno od najtoplijih mjesta u Zagrebu uz atraktivne The Martinez Brotherse i Loco Dicea. Domaće snage predvode legendarni DJ Felver, a tu su i Kali i Pips.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime