Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Supermodel Heidi Klum objavila singl ‘Sunglasses At Night’

Pohvalama svestrane Heidi Klum i nove verzije pjesme pridružio se i Corey Hart, originalni izvođač 'Sunglasses At Night': Superzvijezda Heidi Klum, koja obrađuje 'Sunglasses At Night', je poput zavodljive eksplozivne plesne supernove na svijetloj strani mjeseca!

Heidi Klum novom pjesmom “Sunglasses At Night” još jednom dokazuje da je uvijek raspoložena za pjesmu i ples! Singl u produkciji legendarnog Tiësta objavljen je za Warner Music Central Europe te je naslovna pjesma nadolazeće sezone “Germany’s Next Topmodel”. Nizozemski DJ, glazbeni producent i dobitnik nagrade Grammy dao je novo plesno-elektroničko ruho pjesmi Coreyja Harta iz 1983. te stvorio idealan hit za modne piste i sve one koji žele plesati sa sunčanim naočalama, posebno noću.Heidi Klum prošla je mnoge putove tijekom svoje duge karijere, ostavivši trag kao supermodel, poduzetnica, modna dizajnerica, voditeljica i producentica uspješnih emisija poput “Germany’s Next Topmodel”, “Project Runway” i “America’s Got Talent” u industriji mode, ljepote i tehnologije dugi niz godina.

Heidi Klum i Tiësto; photo: Conor Olmsted

Heidine prve objave na Instagramu već su jasno pokazale da pjesma kombinira moderne ritmove i seksipilnost s misterioznim pogledima skrivenim iza tamnih sunčanih naočala i intenzivnim hipnotičkim plesnim ritmovima. Ovaj remake pjesme “Sunglasses At Night”, koju je Tiësto već izveo u studenom na nastupu u Las Vegasu, ima potencijal postati novom plesnom himnom. O suradnji s Heidi, Tiësto je izjavio: “Heidi je dobra prijateljica pa je naravno bilo jako zabavno raditi na ovome zajedno! Družili smo se kad je podijelila svoju ideju da preradi originalni hit iz 80-ih i želio sam joj pomoći u produkciji! Sviđa mi se kako pjesma je ispala i jako sam uzbuđen zbog nje i ovog izdanja.”

Pohvalama svestrane Heidi Klum i nove verzije pjesme pridružio se i Corey Hart, originalni izvođač “Sunglasses At Night”: “Superzvijezda Heidi Klum, koja obrađuje ‘Sunglasses At Night’, je poput zavodljive eksplozivne plesne supernove na svijetloj strani mjeseca!”

Naslovna fotografija: Heidi Klum; photo: Rankin

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime