Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Tonči Huljić ima novu pjesmu koju ne prestajemo slušati!

Tonči potpisuje mnoge najavne pjesme za serije i filmove koje imamo prilike gledati, pa je  tako i pjesma 'Bogu iza nogu' snimljena kao najavna pjesma za istoimenu seriju

Nakon mega uspjeha koji je postignuo s pop-misom Mediterana, prvom pop misom u svijetu, a koju je Vatikan priznao kao klasičnu misu, Tonči Huljić se vratio svojim Madre Badessama i na YouTube kanalu objavio pjesmu ‘Bogu iza nogu’.Tonči potpisuje mnoge najavne pjesme za serije i filmove koje imamo prilike gledati, pa je  tako i pjesma ‘Bogu iza nogu’ snimljena kao najavna pjesma za istoimenu seriju. 

Ekscentrična serija – ekscentričan spot

“Ovaj spot treba biti jednako tako ekscentričan kao što je i sama ta serija, pretjeran u nekim elementima”, izjavio je Tonči za IN Magazin.
U spotu Tonči sjedi na podu u luđačkoj košulji i gleda u daljinu, dok je glumac Antun Brzak dobio ulogu u kojoj želi postati Tonči.

Pjesma je idealna za tmuran i poluoblačan dan, jer automatski podiže raspoloženje. Zabavnog i vedrog je karaktera, a na vrlo simpatičan način opisuje naš život.

Jednom kad poslušate pjesmu, zbog zaraznog ritma i riječi vam neće “izlaziti iz glave”. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime