Subota, 23 ožujka, 2024

Deset u pola oskarovca Danisa Tanovića: Pravi blagdanski ‘feel good’ film

Film o sarajevskoj svakodevici idealan je za prosinačko blagdansko raspoloženje jer će vas opustiti i zabaviti u isto vrijeme

Komedija Danisa Tanovića “Deset u pola” napokon je od danas u hrvatski  kinima! ‘Feel godd’ film o sarajevskoj svakodevici idealan je za prosinačko blagdansko raspoloženje jer će vas opustiti i zabaviti u isto vrijeme.



Uoči početka prikazivanja u kinima film su u zagrebačkom Cineplexxu u utorak predstavili glumice i glumci Edib Ahmetašević, Anja Matković, Helena Vuković, Goran Navojec, Branko Đurić Đuro, scenarist Nikola Kuprešanin te producent Mirsad Purivatra.

Branko Đurić Đuro je pozvao publiku da u velikom broju dođu u kina i pogledaju ovaj film koji će ih beskrajno zabaviti. Na projekciji u Zagrebu je bio i glumac Goran Bogdan, koji je oduševljen filmom. “Punog srca mogu preporučiti ‘Deset u pola’, divan film, pravi blagdanski ‘feel good’ film koji sigurno nećete zažaliti ako pogledate. Dugo nisam gledao tako nešto da sam se tako dobro osjećao kad sam pogledao”, izjavio je Bogdan.

 

Film je na regionalnoj turneji prikazan u sklopu Zagreb Film Festivala, na Festivalu autorskog filma u Beogradu, u Areni Cineplex u Novom Sadu, a nakon Zagreba bit će prikazan s dijelom ekipe filma i u Kranju, Slovenija. Turneja će biti zaokružena svečanom projekcijom s ekipom filma i redateljem Danisom Tanovićem u Sarajevu, 3. prosinca.

Branko Djuric, Helena Vukovic, Nikola Kupresanin, Anja Matkovic, Edib Ahemetasevic, Goran Navojec
publika
Anja MAtkovic
Goran Bogdan, Edib Ahmetasevic
Anita Letica i Iva Biondic
Goran Bogdan
Tihana Zrnic
Branko Djuric, Mirsad Purivatra
Branko Djuric, Helena Vukovic, Nikola Kupresanin, Anja Matkovic, Mirsad Purivatra, Edib Ahemetasevic, Goran Navojec
Nikola Kupresanin
Damir Markovina
Nikola Kupresanin, Helena Vukovic 1
Helena Vukovic
Dalibor i Jasmina Bagaric
Nikola Kupresanin, Helena Vukovic
Josko Lokas
Anita Letica i Iva Biondic1
Jelena Veljaca i Vito Tursic
Tihana Harapin Zalepugin
Ribafish
Branko Djuric, Helena Vukovic, Nikola Kupresanin, Anja Matkovic, Edib Ahemetasevic, Goran Navojec publika Anja MAtkovic Goran Bogdan, Edib Ahmetasevic Anita Letica i Iva Biondic Goran Bogdan Tihana Zrnic Branko Djuric, Mirsad Purivatra Branko Djuric, Helena Vukovic, Nikola Kupresanin, Anja Matkovic, Mirsad Purivatra, Edib Ahemetasevic, Goran Navojec Nikola Kupresanin Damir Markovina Nikola Kupresanin, Helena Vukovic 1 Helena Vukovic Dalibor i Jasmina Bagaric Nikola Kupresanin, Helena Vukovic Josko Lokas Anita Letica i Iva Biondic1 Jelena Veljaca i Vito Tursic Tihana Harapin Zalepugin Ribafish

Fotografije: Zlatko Lugarić

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime