Ponedjeljak, 14 listopada, 2024

The Gentlemen: Na Netflix stiže serija nastala prema popularnom filmu

Ovim ugovorom s Netflixom, 'The Gentlemen' će zaokružiti svoj krug budući da je prvotno zamišljen kao TV serija prije transformacije u igrani film

Guy Ritchie radi na produkciji serijske adaptacije svog filma “The Gentlemen” iz 2019., u kojem su glumili Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell i drugi. Snimanje je u tijeku, a mi donosimo sve što dosad znamo o nadolazećoj Netflixovoj seriji. Kako je otkrio Deadline, Ritchie će režirati prve dvije epizode serije i radi na seriji pod svojom producentskom kućom Toff Guy Films. Redatelj je također coscenarist prve epizode s Matthewom Readom (Curfew, Peaky Blinders).



Ritchie je izvršni producent “The Gentlemen” uz Ivana Atkinsona, Marna Daviesa i Billa Blocka, njegove kolege producente na filmu. Marc Helwig izvršni producent za Miramax TV; Will Gould i Matthew Read produciraju za Moonage. Ovim ugovorom s Netflixom, “The Gentlemen” će zaokružiti svoj krug budući da je prvotno zamišljen kao TV serija prije transformacije u igrani film.

Koja je radnja “The Gentlemena”?

Film “The Gentlemen” prati američkog bivšeg prijatelja Mickeya Pearsona (Matthew McConaughey), koji je izgradio visokoprofitabilno carstvo marihuane u Londonu. Kad se pročuje da želi zauvijek zaraditi od posla, to pokreće spletke, spletke, podmićivanje i ucjene kako bi mu se ukrala njegova domena.

Sinopsis “The Gentlemen” je preuzet s IMDb-a;

Serija prati Eddieja Halsteada, koji je naslijedio očevo pozamašno imanje samo da bi otkrio da se ono nalazi na vrhu carstva trave u vlasništvu legendarnog Mickeyja Pearsona. Ima li sve što je potrebno da ovlada mračnim umijećima britanskog kriminalnog podzemlja i preuzme kontrolu nad cijelom operacijom?

Je li film “The Gentlemen” dostupan na Netflixu?

Nažalost, film u Hrvatskoj nije dostupan na Netflixu.

Tko će glumiti u seriji “The Gentlemen”?

Trenutno popularni glumac, Theo James, preuzima ulogu Eddieja Halsteada. James je prethodno posudio glas u više Netflixovih originala, u “Castlevania” je glumio Hectora i “The Witcher: Nightmare of the Wolf” mladog Vesemira.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by THEO JAMES (@theojames016)

Kaya Scodelario nedavno je glumila u rebootiranom filmu “Resident Evil” kao Claire Redfield, ali je najpoznatija po glumi u trilogiji “Maze Runner” i u petom dijelu franšize “Pirati s Kariba”. Scodelario će glumiti Susie Glass.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Kaya Scodelario (@kayascods)

Hoće li se originalna filmska postava vratiti svojim ulogama?

U originalnom filmu glumili su Matthew McConaughey, Colin Farrell, Charlie Hunnam, Henry Golding, Jeremy Strong, Michelle Dockery i Hugh Grant. Sve ove velike zvijezde mogu se vratiti, ali nijedna dosad nije potvrđena. 

Kada izlazi serija?

Koliko je poznato prva sezona serije će imati osam epizoda, a Guy Ritchie će ih režirati nekoliko. Serija je trenutno u produkciji, a snimanje bi trebalo završiti do 10. svibnja 2023. Snimanje se odvija u Londonu, u Ujedinjenom Kraljevstvu.  Netflix nije objavio nikakve datume za izlazak serije, ipak, trenutno se snima do svibnja 2023., pa očekujemo datum izlaska najranije krajem 2023. godine. Ali izlazak početkom 2024. je realističniji. Mi je jedva čekamo pogledati, film nam je bio veoma zabavan. 

Naslovna fotografija: thegentlemen

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime