Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Uskoro stiže 3. sezona popularne serije ‘Ti’ – donosimo sve detalje

Uz zastrašujući trailer u kojem Joe vodi monolog, Netflix je najavio da će se serija vratiti u listopadu. Evo što do sada znamo o sljedećem poglavlju priče o životu Joea Goldberga

Dvije godine nakon što je prikazana druga sezona, konačno stiže i treća i ako je naslutiti po traileru, strašnija je od prve dvije. 



Druga sezona triler serija pratila je Joea (Penn Badgley) i njegove ubilačke sklonosti u Los Angeles dok je bježao od prošlosti i pritom se “zaljubio” u slastičarku Love (Victoria Pedretti). Na kraju je Joe saznao da mu je Love sličnija nego što je mislio, te da će postati otac.

Treća sezona kreće 15. listopada na Netflixu

Uz zastrašujući trailer u kojem Joe vodi monolog, Netflix je najavio da će se serija vratiti u listopadu. Evo što do sada znamo o sljedećem poglavlju priče o životu Joea Goldberga.

Trailer je i više nego zastrašujuć. Prikazuje par ruku, vjerojatno Love, kako prave tortu za bebu. Dok ruke drobe ljuske jaja i brišu kapljice krvave glazure s noža, Joe razmišlja o sinu, a u jednom trenutku kaže da ideja o odgoju dječaka poput njega “nije bez izazova”. Najava završava s dva otkrića: nova sezona će se premijerno prikazati u listopadu te će se sin Joea i Love zvati Henry.

Treća sezona je najavljena u siječnju 2020.

Treća sezona sastojat će se od 10 epizoda, objavio je Netflix još 14. siječnja 2020. Pandemija je, naravno, razlog zašto smo ovoliko dugo čekali na nastavak ove sve samo ne obične priče.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Netflix US (@netflix)

Najava nove sezone stigla je nekoliko tjedana nakon što je Penn Badgley, koji glumi Joea Goldberga, naizgled pustio vijest u intervjuu za Entertainment Tonight. Na pitanje o razvoju karaktera, Badgley je rekao: “Usuđujem se reći, mislim u trećoj sezoni …” I čim je shvatio što je rekao, Badgley je zabacio glavu unatrag i pokušao se povući za rekavši: “Ja doslovno ne znam ništa o trećoj sezoni.” Kad je voditeljica pitala hoće li biti treće sezone, Badgley je rekao: “Tehnički ne znam… mislim, kao, neslužbeno.”

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime