Srijeda, 3 travnja, 2024

Omiljena trgovina ljetne obuće je dobila novi izgled

Ljubitelji Crocsica, odaberite model koji odgovara vašim modnim preferencijama i unesite ga u svoju svakodnevicu. Pozitivna energija zajamčena je na svakom koraku

Proljeće je u Zagreb donijelo nove početke za prepoznatljivu modnu trendsetericu koja impresionira novom kolekcijom i obnovljenim izgledom svojih trgovina. Crocs ove godine pokazuje svjež stil. Stil koji prati svjetske trendove i razvija se za vas, ljubitelje trendova koji se usuđuju svojim izgledom pokazati svoj karakter. Trgovine sada naglašavaju modernost, minimalizam i robusnost, dopuštajući svakom paru Crocsica da govori za sebe i da se ističe. Osvježavajući izgled Crocs trgovina, Crocs okreće novo poglavlje modnih must have.Na dan službenog ponovnog otvaranja trgovine, Crocs je svoje vjerne obožavatelje i sve ljubitelje popularne obuće odlučio dodatno nagraditi jednom ekskluzivnom prilikom. Oni znaju da obnova donosi promjenu. I te su promjene dobrodošle u našim životima. Bilo u promjeni stila ili odabiru odvažnijih modnih komada. Crocsov svježi izgled obraća se eri koja donosi nove ciljeve, ali i nove dizajne obuće. Izjavljuje da će biti u tijeku s najnovijim trendovima te će svoje kreativne dizajne temeljiti na svjetskim modnim smjernicama.

Koje su novosti?

Ova ekskluzivna prilika omogućila je prvih 100 posjetitelja da svoj trenutni par Crocsica zamijene za kupon od 50% popusta na kupnju novog para. Na dan otvorenja ostavili su svoj trenutni par Crocsica u posebnom šarenom spremniku, a zatim odabrali novi omiljeni par, koji su mogli dopuniti bilo kojim izborom Jibbitz bedževa. Mediji i influenceri prvi su iskusili jedinstvenu i limitiranu ponudu te iskoristili dan za druženje i razgovor uz šarene slatkiše. Saznali smo da su Mirnu Medaković Stepinac oduševile Crocsice s platformom uz puno Jibbitz bedževa koji podižu svaku modnu kombinaciju, a Paula Sikirić oduvijek obožava Crocsice, uvijek su drugačiji, a opet tako klasični. Crocs je ’klasičnu natikaču’ pretvorio u zabavu. I svaki sljedeći model Crocsica je još zabavniji i ono najvažnije nameće trendove.

Crocs svojim jedinstvenim dizajnom potiče pojedince da izađu iz backstagea i pokažu tko su doista. Uz Crocs ne morate trošiti riječi, jednostavno pustite da vaš stil govori umjesto vas. Različiti dizajni, uzorci i dugine boje u kombinaciji s Jibbitz bedževima omogućuju najvišu personalizaciju vaše obuće.

Ljubitelji Crocsica, odaberite model koji odgovara vašim modnim preferencijama i unesite ga u svoju svakodnevicu. Pozitivna energija zajamčena je na svakom koraku.

Sve skupljene parove obuće Intersocks (Distributer Crocsa za Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju i ostale europske zemlje) će očistiti i pregledati. Uz nekoliko novih poslužit će za donacije ili kreativne svrhe.

Posjetite preuređenu Crocs trgovinu u Arena Centar i zakoračite na glavnu pozornicu.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime