Petak, 3 ožujka, 2023

Nova Keune Tinta Color: Održivije pakiranje, potpuno nove boje i preformanse

Keune Tinta Color linija sadrži i 10 dodatnih nijansi boja, uključujući i potpuno novi asortiman Shade Shifters - tri nove nijanse, pomoću kojih frizeri mogu kreirati do čak 650 različitih nijansi

Svjetski kozmetički brend Keune Haircosmetics predstavio je novu liniju boja za kosu Keune Tinta Color koja odsada dolazi u održivijem pakiranju, donosi potpuno nove nijanse boja i ima poboljšane performanse. Ekskluzivno predstavljanje u zagrebačkoj Uraniji privuklo je poznate beauty profesionalce, frizere, stiliste, influencere, među kojima su bili Teuta Mesaroš, Rita Rumora, Mia Matić, Janko Janić, Korana Gvozdić, Ivan Šarić i mnogi drugi. Keune Akademija se pobrinula za premijeru Keune Tinta Color boja za kosu na modelima, za styling njihove kose pobrinuo se poznati hairstylist Mijo Majhen, dok je za modni styling bio zaslužan Klisab.Novo, kreativno i održivo

Keune Haircosmetics, između ostalih ciljeva održivosti, ima za cilj do 2028. godine prijeći na korištenje ambalaže koja se može u potpunosti reciklirati, ponovno koristiti i ponovno puniti pa je nova paleta boja za kosu Keune Tinta Color potpuno u skladu s tim. Tako su nova pakiranja Keune Tinta Color izrađena su od 100 posto1 recikliranog aluminija čime se upotreba novog aluminija smanjuje za 82 tone godišnje2. Nove tube imaju čepove izrađene od reciklirane plastike, što korištenje nove plastike smanjuje za 8 tona godišnje2, a zahvaljujući novom pakiranju razvijača boje, moći će se sortirati i reciklirati do 71 tona2 plastike3.

Keune Tinta Color linija sadrži i 10 dodatnih nijansi boja, uključujući i potpuno novi asortiman Shade Shifters – tri nove nijanse, pomoću kojih frizeri mogu kreirati do čak 650 različitih nijansi.

Savršen izgled i njega kose

Čitava paleta proizvoda sadrži potpuno veganske formule s hranjivim kompleksom i kompleksom za zaštitu boje, što daje najbolje rezultate bojanja kose: vlasi su 75 posto nahranjenije4, a boja je zaštićena i ima 59 posto manje UV oštećenja5.

Sve to potvrđuju i rezultati istraživanja u kojima su klijenti tvrtke doživjeli bogate vibrantne boje koje potpuno prekrivaju sijede, daju vrhunski sjaj i regeneraciju te zdrav i njegovan izgled6.

Boje budućnosti

Nova linija boja za kosu Keune Tinta Color veliki je iskorak za tvrtku, frizere, klijente, kao i planet. Keune Haircosmetics i dalje nastavlja s poboljšanjima i inovacijama, zadržavajući pritom visoku razinu performansi kako bi frizeri mogli kreirati svoje jedinstvene boje. 10 novih nijansi Keune Tinta Color dostupno je od veljače 2023., a možete ih isprobati u svim  Keune frizerskim salonima.

Keune – duga tradicija inovacije

Keune Haircosmetics najveći je nizozemski proizvođač profesionalnih proizvoda za kosu. Ova obiteljska tradicija koja traje već 100 godina počela je s Janom Keuneom, amsterdamskim ljekarnikom kojega svijet pamti po izumu minivala kakav danas poznajemo. Od tada, Keune je prerastao u multinacionalnu kompaniju, a pritom nije izgubio tradicijske i obiteljske vrijednosti. Prisutan je u više od 89 zemalja svijeta, a obitelj Keune je još uvijek na čelu kompanije.

Svojim inovativnim pristupom, praćenjem trendova, pažljivim osluškivanjem potreba klijenata i korisnika, te iznad svega održivim pristupom proizvodnji koja nije okrutna prema životinjama, izrasli su u najvažnije svjetsko ime kad se radi o kosi. Keune nikad ne testira na životinjama, ima vegansku liniju proizvoda, brine o održivosti, o ljudima i o planetu.

***

1 Od kojih je 95 ili više posto recikliranog aluminija nakon upotrebe potrošača

2 Na temelju prodajnih količina za 2021.

3 Ako postoji lokalna infrastruktura za recikliranje

4 Instrumentalni test

5 Instrumentalni test

6 Na temelju panel istraživanja

Pročitajte još...

Keune X Joseph Klibansky: Posebna kolekcija kojom Keune slavi 100. rođendan

Keune i Joseph Klibansky, amsterdamski suvremeni umjetnik snažne kreativnosti, udružili su se u obilježavanju Keuneove stote obljetnice. Rezultat njihove suradnje je limitirano izdanje proizvoda za stiliziranje kose, nadahnuto kreativnim nasljeđem Keunea

Kutija Keune X Stieglitz je idealan dar za sve ljubitelje lijepe i njegovane kose

U ovom limitiranom izdanju, Keune Care šampon i regenerator dolaze zapakirani u predivnu kutiju s još tri neodoljiva proizvoda koje je Stieglitz dizajnirao posebno za Keune: scrunchie gumicom, kopčom i maramom za kosu

Njega kože i kose: Beauty noviteti za proljeće i tople dane!

Zdrava koža i kosa često dolaze iznuta, a osim pravilne prehrane važna je i pravilna njega. Na sreću, beauty noviteti su fokusirani na njegu i zdravlje!

Lokomotiva je posebnom modnom revijom proslavila deset godina stvaranja

Lana Puljić, dizajnerica branda, na proslavi je prikazala svu različitost i eklektičnost Lokomotive. Hommage revija je odala počast različitim smjerovima dizajna koje Lokomotiva implementira i pritom na novi nivo podigla reinterpretirane bezvremenske komade

Povezano

U Hrvatsku je stigao brend namijenjen problematičnoj koži sklonoj prištićima i aknama

Frustrirajući proces liječenja akni često je obilježen isprobavanjem raznih proizvoda, međutim izvrsna je vijest da je na hrvatskom tržištu odnedavno dostupan brend koji je usmjeren upravo na ovaj tip kože!

Jednostavni trikovi za uspješnu borbu protiv – kovrčanja kose

Vlaga u zraku nekima uopće ne smeta - dok drugima kvari svaki plan za savršenu frizuru. Rezultat? Ravna kosa postaje valovita, valovita kosa postaje kovrčava, a kovrčava kosa stvara još čvršće kovrče.

TOP 7 najboljih Zara parfema koje trebate u svojoj kolekciji

Obzirom da kopiraju gotovo sve poznate brendove kada je u pitanju odjeća i obuća, ne treba nas čuditi da kopiraju i poznate brendove parfema

Ten kao putokaz misli i osjećaja: Kako emocije utječu na vašu kožu

Sretna i mirna? Vaša koža nastoji održavati svoju bistrinu, sjaji i zdravo izgleda. Ali kada ste ljuti, pod stresom ili ste zabrinuti, takva je i vaša koža; može pocrveniti, dobiti prištiće ili se rasplamsati rozacejom ili psorijazom. Što učiniti kada se emocije loše odražavaju na izgled kože?

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime