Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Novi proizvodi za njegu kože namijenjeni za žene u menopauzi

Hrvatska kozmetička tvrtka Fraktal Beauty donosi revolucionarnu liniju Glacial, posebno formuliranu kako bi trenutno pružila osjećaj hlađenja i hidratacije za kožu lica, dekoltea, vrata i više. Namijenjena je posebno za upotrebu tijekom menopauze, u toplijim danima ili kod osoba koje često doživljavaju osjećaj vrućine. Ono što čini ovu kozmetičku liniju jedinstvenom je njezin sastav, obogaćen […]

Hrvatska kozmetička tvrtka Fraktal Beauty donosi revolucionarnu liniju Glacial, posebno formuliranu kako bi trenutno pružila osjećaj hlađenja i hidratacije za kožu lica, dekoltea, vrata i više. Namijenjena je posebno za upotrebu tijekom menopauze, u toplijim danima ili kod osoba koje često doživljavaju osjećaj vrućine. Ono što čini ovu kozmetičku liniju jedinstvenom je njezin sastav, obogaćen fermentiranim ekstraktom gljive Albatrellus Confluens, pružajući snažno hlađenje i umirujući učinak na kožu. Dodatno, hiperfermentirani sok aloe vere dubinski hidratizira kožu, a važno je napomenuti da linija ne sadrži mentol.U liniji su Glacial cooling gel krema i Glacial cooling sprej

Glacial Cooling Gel Krema pruža savršenu harmoniju između hlađenja i hidratacije. Istraživanja su potvrdila da ova gel krema smanjuje temperaturu kože za prosječno 2,2 ºC u svega 3 minute od primjene. Njena brzo upijajuća i lagana formula istovremeno povećava hidrataciju za prosječno 40%.

Glacial Cooling Sprej, laganom maglicom za osvježavanje lica, dekoltea i cijelog tijela, pruža dugotrajan osjećaj svježine. Posebno je pogodan za nagli porast temperature ili vruće ljetne dane. Trenutno smanjuje temperaturu kože za 2,3 ºC u samo 3 minute od upotrebe. Ispitanici su jednoglasno potvrdili da je 90,91% osjetilo značajno hlađenje kože, dok su svi ispitanici (100%) doživjeli osjećaj hidratizirane i elastične kože.

 

Sastojci ne nadražuju kožu već umiruju i hlade 

‘Glacial linija je nastala kako bi upotpunila Fraktalov niz proizvoda koji su ponajprije namijenjeni njezi kože u menopauzi. Valunzi su jedan od neugodnijih problema s kojima se žene u tom periodu susreću i zato smo tragali za sastojcima koji će taj problem olakšati i ujedno koži pružiti dubinsku hidrataciju. Spoj fermentiranog esktrakta gljiva i hiperfermentiranog soka aloe vere smo odabrali jer ne nadražuje kožu poput drugih sastojaka koji izazivaju osjećaj hlađenja, nego je umiruje. Čak i u trenutku navale valova vrućine. Formulu smo dugo razvijali i testirali je u neovisnim laboratorijima i veseli nas što će biti na raspolaganju najprije ženama u Hrvatskoj’, izjavila je Tea Višek, vlasnica brenda Fraktal beauty.

Glacial linija se može koristiti bilo kada tijekom dana i noći, a za snažniji učinak se može
držati u hladnjaku.

Fraktal beauty još jednom dokazuje da je inovativnost ključni sastojak koji naše proizvode izdvaja ne samo u Hrvatskoj, nego i šire. Na kreiranje linije Glacial potaknula su nas vlastita iskustva, ali i iskustva drugih žena koje prolaze kroz izazove menopauze. Fraktal je početkom godine ponudio brojna rješenja za probleme koji se javljaju u zrelim godinama, ali proizvode mogu koristiti svi zbog jedinstvenih i učinkovitih formulacija koje dokazano djeluju‘, izjavila je Mila Mendez, Fraktal beauty brend menadžerica.

Linija Glacial je trenutno dostupna na Fraktal beauty web shopu, a uskoro će biti dostupna i u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama skupa s ostalim Fraktal beauty proizvodima.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime