Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Poznate Hrvatice na svjetskoj pozornici promiču važnost njege kose

Ljupki Gojić Mikić i Niki Pavičić u Berlinu se pružila prilika da prve upoznaju novu HAPTIQ tehnologiju koja se koristi u Taft lakovima i Gliss tretmanima za njegu kose

Ljupka Gojić Mikić i Nika Pavičić sudjelovale su na nedavnom gala eventu u organizaciji tvrtke Schwarzkopf u Berlinu u društvu izuzetnih žena, među kojima su bile glumica Diane Kruger, bivša svjetska broj 1 u tenisu Ana Ivanović, kantautorica Alli Neumann, TV voditeljica Collien Ulmen-Fernandes, model i glumica Mini Anden, njemačka TV voditeljica Nazan Eckes te model i influencerica Swantje Paulina.Kosa je uvijek bila mnogo više od samog niza vlasi – ona predstavlja izražajnost, neprestano se razvija, raste i služi kao platno na kojem izražavamo sebe kroz sve faze života. Kroz nju prenosimo emocije, ambicije, vizije i snove u punom sjaju. Schwarzkopf je u svom snažnom prepozicioniranju naglasio sveobuhvatnu poruku: ‘Za svako moje Ja’, čvrsto podupirući svoju posvećenost inkluzivnosti, personalizaciji i osnaživanju. Oni slave ljepotu unutar svake individualne priče o kosi, istovremeno cijeneći raznolikost i osobni izričaj.

Revolucija u oblikovanju i njezi za svaku jedinstvenu frizuru

Schwarzkopfov široki asortiman proizvoda omogućuje stiliziranje raznovrsnih tipova kose i frizura. Bez obzira je li kovrčava, ravna, tanka ili gusta, svaki tip kose nosi svoje specifične izazove i ljepotu. Lokalnim ambasadoricama, Ljupki Gojić Mikić i Niki Pavičić, u Berlinu se pružila prilika da prve upoznaju novu HAPTIQ tehnologiju koja se koristi u Gliss tretmanima i Taft lakovima za kosu. S više od 120 godina stručnosti i iskustva, ovaj dobro poznati brend je među vodećim svjetskim proizvođačima proizvoda za njegu kose.

Njegove inovacije u njezi, oblikovanju i bojanju kose predstavljaju pravu revoluciju, a više od 2.1 milijun korisnika svakodnevno pouzdaje se u Schwarzkopf proizvode. Bez obzira na tip kose, personalizirani pristup njezi je ključan, a uz visokokvalitetne proizvode, svatko može postići savršenstvo u skladu sa svojim potrebama. Konačno, istinski ključ leži u otkrivanju vlastite jedinstvenosti i slavljenju raznolikosti, jer briga o kosi nije samo još jedna svakodnevna rutina, već izražajni način manifestacije vlastite ljepote – što su potvrdile i naše lokalne ambasadorice.

Fotografije: PR

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime