Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Proljetno buđenje: 5 boja za kosu za sve koji žele biti u trendu

Proljeće je vrijeme promjena u prirodi, znak novog života, a možda vas novo godišnje doba inspirira za promjenu koju već dugo želite. Beauty trendovi se u proljeće mijenjaju. Dok ćemo po Instagramu gledati odvažne manikure koje će nas natjerati da rezerviramo termin u salonu za nokte, što se kose tiče prevladavati će svijetlije nijanse koje […]

Proljeće je vrijeme promjena u prirodi, znak novog života, a možda vas novo godišnje doba inspirira za promjenu koju već dugo želite.Beauty trendovi se u proljeće mijenjaju. Dok ćemo po Instagramu gledati odvažne manikure koje će nas natjerati da rezerviramo termin u salonu za nokte, što se kose tiče prevladavati će svijetlije nijanse koje pristaju svakome. Prve zrake sunca uvijek nas tjeraju da posvijetlimo kosu sa željom da ljeto brže dođe.

Ako ste planirali nazvati frizera te mijenjati boju kose inspiraciju pronađite u ovih najpopularnijim nijansama ovog proljeća!

1/ Strawberry blonde

Plava boja ne mora biti dosadna pa ju ovog proljeća osvježite s novom nijansom. Svijetli crvenkasti tonovi biti će jedni od najpopularnijih, a ova promjena nije drastična stoga je idealna za novo godišnje doba. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Joey King (@joeyking)

2/ Čokoladno smeđe nijanse

Želite li da vam kosa izgleda zdravo, sjajno i bogato, a imate smeđu kosu onda je čokoladna smeđa pravi izbor za vas. Nakon zimskih mjeseci kada kosa često puca i isušuje se ovo je odličan način kako ju vratiti u život.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

3/ Crvena poput višnje

Cherry red kosa popularna je već dugo, a zahvaljujući Dua Lipi ponovno ju svi nose. Treba imati hrabrosti za crvenu kosu koju ne može svatko isfurati no ova nijansa izgledati će elegantno i profinjeno. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

4/ Espresso crna

Crna kosa ovog proljeća može doživjeti transformaciju uz espresso nijansu. Nije toliko tamna i dramatična poput prave crne, a idealna je sve koji preferiraju crne nijanse prije smeđih. Promjena je suptila, ali dovoljno vidljiva baš kakva treba biti za proljeće. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

5/ Medenasto plava

 Za sve plavuše koje ostaju vjerne svojoj boji kose te ne traže veliku promjenu, nijansa meda idealan je način na koji će osvježiti kosu. Svijetlije nijanse savršene su za proljeće, a zbog sunčanih dana pred nama kosa će još dodatno posvijetliti. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by 𝔛 (@xeniaadonts)

 

Naslovna fotografija: Pexels

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime