Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Novo na tržištu: Austrijski proizvod koji krije tajnu ‘holivudske mladosti’

SpermidineLIFE® ne samo da doprinosi ljepoti kože i kose, već i općem zdravlju organizma te vitalnosti kojoj svi težimo

Od početka ljudske povijesti, težnja za vječnim životom uvijek je bila prisutna, zajedno s naporima da se to ostvari. Današnji san nije samo o dugovječnosti, već i o starenju na zdrav način i očuvanju mladosti što je duže moguće. Austrijski znanstvenici iz tvrtke The Longevity Labs pronašli su otkrića koja bi mogla učiniti te snove stvarnošću. Sinonim za regeneraciju stanica, usporavanje procesa starenja i očuvanje prirodne ljepote temelji se na znanstvenim spoznajama jer je SpermidineLIFE® posebno formuliran kako bi potaknuo autofagiju.Sportska liječnica i znanstvena savjetnica tvrtke The Longevity Labs, Dr. Yurth objašnjava što zapravo SpermidineLIFE® radi u našem tijelu: ‘Spermidin potiče stanice tijela da se same razgrađuju i ponovno obrađuju vlastite pogrešne sastojke. Stanični otpad praktički se reciklira. Taj prirodni proces, poznat i kao autofagija, usporava se s godinama, što dovodi do značajnog starenja tijela i povećane osjetljivosti na bolesti.’

Tajna mladosti otkrivena na dodjeli Oscara 2020.

Na dodjeli Oscara 2020., holivudske zvijezde prvi su put u svojim poklon vrećicama dobile SpermidineLIFE®, a od tada je ovaj proizvod postao sinonim za mladost i svojevrsna javna tajna u Hollywoodu. SpermidineLIFE® ne samo da doprinosi ljepoti kože i kose, već i općem zdravlju organizma te vitalnosti kojoj svi težimo. Ono što ovaj proizvod čini posebnim jest činjenica da ne samo što obećava mladolik izgled, već usporava proces starenja na prirodan način, održavajući vitalnost i dugovječnost. Svi u Hollywoodu teže proizvodima koji će pružiti rezultate bez kompromisa u pogledu prirodnosti, a SpermidineLIFE® pruža prirodnu obnovu stanica, što je upravo ono što zvijezde traže.

Jedan od vodećih genetičara na globalnoj razini, dr. David Sinclair, aktivno podržava upotrebu proizvoda SpermidineLIFE® i djeluje kao član savjetodavnog odbora tvrtke The Longevity Labs. Spermidin, ključni sastojak ovih proizvoda, prisutan je u namirnicama kao što su zreli sir, gljive, grah, leća, orašasti plodovi te posebno u klicama pšenice, koje su izvor austrijskog spermidina. 

Fotografije: press

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime