Petak, 19 srpnja, 2024

10 klasičnih modela bijelih tenisica u kojima ćemo provesti proljeće

Bijele tenisice su vječni klasik koji nikada neće izaći iz mode, a njihova je prednost to što ih možemo stilizirati uz svaki outfit te odjenuti za svaku priliku

Tenisice su obuća iz koje se često ne skidamo, a kada dođe proljeće vadimo ih iz ormara. Mogu biti zvijezda svakog outfita, ali izbor se uvijek suzi na klasične bijele modele iz kojih se ne skidamo. Bez obzira na to jeste li tip osobe koja će uvijek najprije izabrati cipele na petu ili visoke čizme, kada dođe toplije vrijeme, mjenjamo obuću. Tenisice su među najzahvalnijom odjećom za kombiniranje, a izbora je uvijek mnogo. Ako volite kombinaciju ludih boja i uzoraka te se ne bojite eksperimentirati s različitim modelima tenisica, sigurno ih u vašem ormaru ima velik broj. 

Ipak, bijele tenisice su vječni klasik koji nikada neće izaći iz mode, a tijekom godina dobile su razne dodatke. Prednost bijelih tenisica je to što ih možemo stilizirati uz svaki outfit te odjenuti i za svaku priliku. Bilo da šetate prirodom, idete na trening, u žurbi ste jer kasnite na sastanak i ne možete pronaći svoj omiljeni par ciepla pa obučete tenisice ili vam je jednostavno udobnost bitnija od izgleda, tenisice će zadovoljiti sve vaše zahtjeve. 

Ovo su najbolji modeli bijelih tenisica koje ćemo nositi ovog proljeća!

Naslovna fotografija: Unsplash

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime