Srijeda, 3 srpnja, 2024

5 ključnih stilova sunčanih naočala koji će vladati špicama ovog proljeća

Proljeće se sramežljivo najavljuje, ali ni na zimsko 'zubato' sunce ne bi smjeli bez zaštite za oči. Iako ne sumnjamo da ste postali maheri izgovora za shopping, mi smo odabrali 5 savršenih razloga zašto ne biste smjeli osjećati grižnju savjesti ako si kupite nove sunčane naočale

Pronalaženje udobnih i kvalitetnih sunčanih naočala prečesto je vrlo zahtjevno ali dobra je vijest kako postoji veliki broj brendova koji će olakšati vašu potragu.Ako tražite sunčane naočale koje će vam ponuditi optimalnu i ne pretjeranu dramu na licu,  ili ste više zaljubljenik u klasične i kultne modele, idealno je vrijeme da počnete razmišljati o nekim novim nijansama (i modelima).
Proljeće se sramežljivo najavljuje, ali ni na zimsko ‘zubato’ sunce ne bi smjeli bez zaštite za oči. Iako ne sumnjamo da ste postali maheri izgovora za shopping, mi smo odbrali 5 novih – savršenih – razloga zašto ne biste smjeli osjećati grižnju savjesti ako si kupite nove sunačne naočale.

Potražite svojeg favorita među 5 ključnih stilova modnih marki talijanske kuće De Rigo (Police – Furla – Carolina Herrera i Fila) za savršen pogled okupan suncem!

“Always Fashion”

Ako do sada niste odustali od omiljenog avijator modela – imate sreće. Što se tiče ovih modela ne možete pogriješiti s bezvremenskom verzijom najnovijih modela iz kolekcije Police and Police & Lewis Hamilton.

“New Matrix”

Kao i prije, film iz 90-ih i dalje ostaje relevantna inspiracija za mnoge dizajnere. Da je Matrix prilagođen za 2021. godinu, svjedoče nove i nešto veće siluete izražajnijih i oštrijih kutova i boja. Takve bi modele poželjela svaka matrix djevojka.

“Futuristic Shield Shades”

Zašto stvari ne biste promijenili s nekoliko izvanrednih i neobičnih modela? Iako su modne piste bile prepune takvih stilova koji zagovaraju blistavu budućnost. Možda ih je nezgodno nositi u stvarnom životu, ali ćete izgledati kao putnik s punim radnim vremenom. Modeli samo za najhrabrije!

“Retro Cat-Eye”

Na ljepoticama zlatnog doba poput Grace Kelly, Audrey Hepburn i Elizabeth Taylor okviri mačjeg oka bili su klasični koliko god su mogli biti, ali 2021. godine upravo su nepokolebljivi izbor vaše nove sunčane kolekcije. Obožavaju ih ljepotice poput Belle i Gigi Hadid.

  

“Fresh Granny”

Mini okviri posljednjih sezona sve više ustupaju mjesto oversize modelima. Topli tonovi, slojeviti jednobojni ili višebojni acetatni tonovi – s uzorkom kornjače ili tigra – takvi retro oblici detalji su koje morate imati kada razmišljate o svojoj baki.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime