Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Alduk novom cruise kolekcijom predstavlja ljetnu odjeću za svaki dan

Miris mora, sol na koži, preplanuli ten i hedonizam ljetnog života vrlo se lako iščitavaju iz vizuala ove modne kampanje kojom Alduk predstavlja svoju novu kolekciju u kojoj prvi put klijentima nudi i odjeću za svaki dan

“Iako nema nekih prepoznatljivih Alduk elemenata u dizajnu, vjerujem da sam ovom kolekcijom zadržao te nadogradio kreativni identitet brenda”, ističe Ivan Alduk predstaviviši svoju novu novu cruise kolekciju ALDUK Cruise ’21 koja je svojevrsni nastavak aktualne Summer of  ’21, ali u znatno opuštenijem vizualnom izdanju.

Kolekcija koja se manje veže uz sezonu

Izuzetno lagana, udobna i nosiva odjeća za svaki dan, ali i za neke posebnije prilike je zadržala ženstvenost i modernost u dizajnu na jedan novi, nesputani, lagano predimenzionirani način. Kolorit cruise kolekcije je, uz nove siluete i modele, definitivno osvježenje u ove sparne dane te sam, po reakcijama ženskog dijela ekipe na snimanju ove kampanje, siguran da smo napravili ne samo dobar projekt već izvrsnu odjeću koja se manje veže za sezonu, a više za dugotrajnost nošenja i nadogradnju osobnog stila” naglašava dizajner kojeg obožavaju i rado nose brojne poznate osobe.
 

Ljeto kao vječna inspiracija

Miris mora, sol na koži, preplanuli ten i hedonizam ljetnog života vrlo se lako iščitavaju iz vizuala ove modne kampanje kojom Alduk predstavlja svoju novu kolekciju, a i ovaj put ih je snimila Jelena Balić. Zaštitno lice je Lana Klarić iz Talia Modela, Jasmina Salo osmislila je opušteni ljetni stajling kose, a Tajana Bikić lagani, prozračni make-up.
 
Kolekcijom maksi haljina fluidne siluete, kratkih nabiranih haljina sa širim rukavima, kombinezona sportskog prizvuka, kao i topova, hlača te primamljivih modela ljetnih jutenih torbi prevladavaju tonovi zelene, mint, bež, pijeska, bijele, roze i crvene boje. Isključivo prirodne tkanine, kao što su pamuk, viskoza, lan, svila i juta, glavni su temelj ove cruise kolekcija koje ne samo da je vizualno atraktivna, nego i nosiva u raznim situacijama.

Naglasak je na multifunkcionalnosti

“Biti očekivan i predvidljiv je nešto što nastojim izbjeći jer moda mora pomicati granice, dizajner rušiti vlastite barijere, a stava sam da smo te granice pomaknuli i ovom kolekcijom jer uz našu uspješnu ready-to-wear liniju i liniju vjenčanica, klijentima sada nudimo i odjeću za svaki dan” naglasio je Ivan, dodajući da su njegove klijentice oduševljene kolekcijom koja je dostupna u dućanu i na web shopu.
 
 
Alduk Cruise21 (10)
Alduk Cruise21 (6)
Alduk Cruise21 (5)
Alduk Cruise21 (9)
Alduk Cruise21 (3)
Alduk Cruise21 (11)
Alduk Cruise21 (4)
Alduk Cruise21 (1)
Alduk Cruise21 (8)
Alduk Cruise21 (7)
Alduk Cruise21 (10) Alduk Cruise21 (6) Alduk Cruise21 (5) Alduk Cruise21 (9) Alduk Cruise21 (3) Alduk Cruise21 (11) Alduk Cruise21 (4) Alduk Cruise21 (1) Alduk Cruise21 (8) Alduk Cruise21 (7)
 
Fotografije: Jelena Balić
 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime