Ponedjeljak, 1 travnja, 2024

Bijele traperice: Modi hit koji svakog proljeća rado vadimo iz garderobe!

U modi nema pravila, pa bijele traperice možete nositi kada poželite, a sad je pravo vrijeme da izvučete svoje stare prijateljice iz zimskog sna. Dobro stilizirane, bijele traperice su vječni komad koji možete nositi u svim mjesecima i danima godine, bez obzira na godišnje doba

Kako se bližimo ljetu, vrijeme je da počnemo razmišljati o važnom komadu u garderobi. Jedni ih mrze, drugi vole, ali ne možete reći da ne izgledaju dobro. Naravno, riječ je o bijelim trapericama. Ova super svestrana odjeća postaje sve popularnija u toplijim mjesecima, reflektirajući sunce i rashlađujući nas. U modi nema pravila, pa bijele traperice možete nositi kada poželite, a sad je pravo vrijeme da izvučete svoje stare prijateljice iz zimskog sna. Dobro stilizirane, bijele traperice su vječni komad koji možete nositi u svim mjesecima i danima godine, bez obzira na godišnje doba. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Je li ‘strah’ od bijelih traperica opravdan?

Poznajemo mnogo ljudi koji “paničare” od samog isprobavanja bijelih traperica. Vjeruje se da su one “manje laskave” na tijelu u odnosu na svoje tamnije kolege. Rješenje je i više nego jednostavno, sve je povezano s odabirom pravog kroja! 

Ako razmišljate o prebacivanju na bijele traperice u skorije vrijeme, razmislite o tome koji stilovi najbolje pristaju vašem tipu tijela. Ako ste veliki obožavatelj skinny traperica s visokim strukom ili se ne možete zasititi mom kroja, onda isprobajte te modele za početak. Odabirom poznatog kroja za koji već znate da vam dobro stoji i podupire vaše obline na pravim mjestima, prelazak na bijeli traper bit će manje zastrašujuće, a izgledat će jednako dobro kao i kada nosite traperica tamnih boja.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Alexa Chung (@alexachung)

Bijele traperice – komad koji možete spojiti sa svim iz svoje garderobe

Iako se bijele traperice mogu nositi tijekom godine, zbog praktičnosti, ostavite ih za tople i sunčane dane. Nema ništa gore od pljuska i kapljica kiše koje ostaju na bijelim trapericama, golim nogama u sandalama i na omiljenoj torbici od antilopa. Bijele traperice je veoma lagano za stilizirati jer idu na sve. Sigurni smo da što god odjenete uz njih će izgledati dobro i cool, čak i bolje nego na tamnom traperu. Bijeli traper je odličan kontrast gotovo svim nijansama, a all white kombinacije je nešto s čim nikada ne možete pogriješiti. Kako bismo vam olakšali potragu za bijelim trapericama, istražili smo što su pripremile naše omiljene trgovine.  

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime