Subota, 25 studenoga, 2023

Boje su glavni motiv nove kolekcije Diane Viljevac

Bilo da želite chic dnevno izdanje koje možete kombinirati s tenisicama ili romantičan look za specijalne prigode, kolekcija u kojoj je vidljiva harmonija toplih boja i nježnog materijala najbolji je izbor za sve željne izražavanja kroz odjeću

Odbrojavanje do toplijih dana lakše je uz pogled na sve što nas čeka iz ateljea modne čarolije Diane Viljevac koja je za proljeće i ljeto 2023. donijela eksploziju pastelnih boja, najbolje materijale i krojeve koje morate imati!Prvi dani proljeća idealni su za pregled nove kolekcije u kojoj na prvi pogled dominira najdraži ženski materijal, svila, a teško je odlučiti koja haljina ili kombinezon je bolji izbor za sezonu pred nama. Bilo da želite chic dnevno izdanje koje možete kombinirati s tenisicama ili romantičan look za specijalne prigode, kolekcija u kojoj je vidljiva harmonija toplih boja i nježnog materijala najbolji je izbor za sve željne izražavanja kroz odjeću. Kolekcija nudi i statement haljine, komade kojima nisu potrebni dodaci da bi se istaknuli, s naglaskom na materijale koji oblikuju figuru.

 

Čarolija proljeća i optimizam ljeta dizajnerica je opisala kroz desetke vanserijskih haljina koje se izrađuju i po mjeri, a moramo priznati da nam se njezina vizija čini idealnom za sezonu koju želimo obilježiti užitcima na svim poljima- počevši s modom.

Odvojite vrijeme da pregledate najbolje od domaće mode u dućanu u Dežmanovoj 4, ili putem web shop-a www.dianaviljevac.com.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime