Petak, 17 studenoga, 2023

Diana Viljevac predstavlja kolekciju haljina idealnih za zabave

Haljine predstavljaju intrigantan spoj ideja iz samih početaka karijere talentirane dizajnerice i suvremenog, pročišćenog dizajna kojem je vjerna dugi niz godina

Sezona zabava sve je bliže, što znači da je potraga za savršenom haljinom službeno počela. Diana Viljevac, s svojom novom kolekcijom, nastavlja pružati raznolikost kako bi svaka žena mogla pronaći model koji odražava njezin stil. No, ovoga puta, izbor je proširen na haljine obilježene dozom ekstravagancije – jer kada ćemo biti glamuroznije ako ne tijekom predblagdanskog razdoblja?Haljine predstavljaju intrigantan spoj ideja iz samih početaka karijere talentirane dizajnerice i suvremenog, pročišćenog dizajna kojem je vjerna dugi niz godina. Uz do savršenstva dovedene detalje, postignuta je harmonija sofisticiranog i modernog stila. Kolekcija počinje s jednostavnim modelima koji igrom asimetrije razbijaju klasičnu siluetu, a završava s haljinama elegantnog i raskošnog dizajna kojima je dodana doza suvremene estetike kroz zanimljiv kolorit. Uz monokromatske haljine koje zadovoljavaju sve potrebe jedinstvenog i elegantnog izgleda, u kolekciji se ističu i kombinezoni te ekscentrične haljine s aplikacijama ručne izrade.

Prepoznatljivost i autentičnost brenda ne ograničavaju se samo na izgled i dizajn modela, već su postignuti i korištenjem materijala nove generacije koji grle figuru i oblikuju tijelo, dok je odabir boja prepustila željama klijentica. “Mogu potvrditi da svaka haljina ima svoju priču, ali izlaskom kolekcije ona tek započinje – žene koje će ih nositi će ispisati ostatak stranica onako kako one žele”, rekla je dizajnerica.

Mašta bez granica i oslobađanje od navika i naučenih standarda najbolje se vide u dugim modelima s dozom avangarde, dok su jednostavnije haljine rezultat rada na otkrivanju i isticanju ženstvenosti i elegancije.

Novu elegantnu kolekciju možete razgledati u Dežmanovoj 4, na web shopu www.dianaviljevac.com i na društvenim mrežama.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime