Srijeda, 24 srpnja, 2024

ELFS-ova slavljenička revija: 20 godina spektakularne karijere

Sjećamo se njihovih hrabrih kolekcija koje su tada dominirale modnom scenom, posebno sportskim kombinacijama mladenačke mode u živopisnim bojama i uzorcima

ELFS, jedan od najuspješnijih modnih brendova, proslavio je 20 godina postojanja revijom koja je privukla brojne poznate osobe koje su ih podržavale kroz sve ove godine. Revija je bila spektakularna, s kolekcijom koja je očaravala bojama, energijom i živahnim dizajnom. ELFS je najavio dolazak proljeća ovom kolekcijom koja je predstavljena na reviji održanoj u Family Mallu. Revija koja oživljava prošlost 

ELFS je ovom revijom podsjetio na najbolje trenutke prošlosti, vraćajući nas 20 godina unatrag u famoznu 2004. godinu. Sjećamo se njihovih hrabrih kolekcija koje su tada dominirale modnom scenom, posebno sportskim kombinacijama mladenačke mode u živopisnim bojama i uzorcima. Ova kolekcija ponovno je oživjela tu energiju i boje! Kao i obično, ELFS-i su iznenadili publiku scenskim elementima.

Ovaj put glazbom koja je pratila reviju i vratila nas na plesne podije 2004. godine uz hitove Britney Spears, Enriquea Iglesiasa, Ushera i drugih zvijezda tog vremena. Njihova hrabrost i inovativnost u počecima otvorila su vrata mnogim mladim dizajnerima na domaćoj modnoj sceni. ELFS je prvi put donio kolekcije koje su komentirale aktualna društvena zbivanja na zabavan i neopterećen način. Ta poruka odražava se i u ovoj slavljeničkoj kolekciji, koju karakterizira živost i energija.

Neonske boje kao glavni statement

Kako proslaviti 20. rođendan nego malom slavljeničkom haljinom. Ovoga puta ‘mala crna’ nije u crnoj boji jer ELFS za proslavu bira neonske nijanse pink, zelene, zlatne, narančaste, tirkizne, žute. Jak koloristički statement oduvijek je bio zaštitni znak ELFS-a te je i ova, slavljenička kolekcija, podsjetila na njihove početke i sportske kombinacije u hrabrim bojama. Duge haljine, strukirane, maxi i midi dužine, sa predimenzioniranim rukavima ili golih ramena naglašenog struka. To su krojevi i haljine u kojima će ELFS žena proslaviti svoje posebne trenutke poput rođendana, maturalne večeri ili vjenčanja.

Slavljenička kolekcija predstavila je i odijela također u proljetnim bojama.  Zaštitni znak kolekcije ovoga puta nije print niti prepoznatljivi logo, nego cvijet koji će sasvim sigurno poželjeti svaka ELFS djevojka. Ručno rađene ruže od organdija koje dolaze u raznim veličinama ove ćemo sezone viđati na haljinama, sakoima ili košuljama. Komad koji zaokružuje svaki look, nosi se hrabro kao choker ogrlica ili kao remen u svim kombinacijama.

Prštalo je od boja i euforije na defileu revije koju su popratile ovacije publike. ’20 godina je zaista konkretna brojka i svijet oko nas, kao i navike ljudi su se vidno promijenile. I mi smo kroz svo to vrijeme rasli i mijenjali se. Ono što je konstanta jest da se trudimo svakom novom kolekcijom nadograditi prethodnu i što želimo da u modi uživaju svi, i hrabri i oni manje hrabri.

Na početku nas je pratio mladenački zanos i želja, a danas nam je najveći
kompliment vidjeti kako u našim kreacijama uživaju oni za koje smo ih radili. Iako je od naših početaka prošlo 20 godina, mi se i dalje smatramo sretnicima jer radimo posao koji volimo i mislimo da se to prepoznaje. Uvjereni smo da smo i ovom kolekcijom uspjeli donijeti svježinu i živost koju smo osjećali kao klinci s prvim kolekcijama iz 2004.’, kažu dizajneri branda Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić.

Fotografije: John Pavlish i Goran Čizmešija

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime