Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Idealna za prijelazno razdoblje: Kožna jakna must have je svakog ormara

Klasična kožna jakna jedna je od temelja koji bi svaki ormar trebao imati. Također to je komad u koji se isplati investirati jer u kvalitetnoj kožnoj jakni možete živjeti tijekom cijele godine. Idealni je komad za prijelazno razdoblje koje je pred nama zbog svoje multifunkcionalnosti pa smo istražili ponudu u high street dućanima.  Kožna jakna […]

Klasična kožna jakna jedna je od temelja koji bi svaki ormar trebao imati. Također to je komad u koji se isplati investirati jer u kvalitetnoj kožnoj jakni možete živjeti tijekom cijele godine. Idealni je komad za prijelazno razdoblje koje je pred nama zbog svoje multifunkcionalnosti pa smo istražili ponudu u high street dućanima. Kožna jakna jedan je od osnovnih modela jakni koji bi svaki muškarac i žena trebali imati u ormaru. Uz bomber jakne, balonere i traper jakne riječ je o najpopularnijoj jakni koja je stvorena za prijelazno razdoblje. Kvalitetnu kožnu jaknu koja će vam odgovarati nije lako pronaći, a budite spremni izdvojiti malo više novca kako biste bili sigurni da ste izabrali model od kvalitetne kože koja se neće brzo uništiti. Ako u ormaru nemate kožnu jaknu sada je došlo vrijeme da se to promijeni. Osim što ćete morati pripaziti na kvalitetu kože morate se odlučiti na savršen model jakne. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by 💫 ANNA WINCK 💫 (@annawinck)

U slučaju da neočekivano zahladi neki modeli kožnih jakni imaju ušiveno krzno koje će vas grijati i na najnižim temperaturama. Tu su naravno i oni najklasičniji modeli kožnih jakni kakve nose motoristi, a u zadnje vrijeme sve je više cropped kožnih jakni baš kao i onih bomber oversized krojeva. 

Kako nositi kožne jakne

Ovisno o modelu kožne jakne koji imate tako odaberite način na koji ćete ju stilizirati. Motorističku kožnu jaknu kombinirajte uz kožne hlače i čizme ukoliko inspiraciju tražite u moto svijetu. Cropped kožnu jaknu kombinirajte uz dugačke proljetne haljine kako biste istaknuli dužinu haljine i figuru tijela. Bomber kožne jakne idealno će ići na oversized outfite poput baggy traperica i predimenzioniranih t-shirt majici uz cool hudicu. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Josefine Haaning Jensen (@josefinehj)

 

Izdvajamo najbolje kožne jakne u aktualnoj ponudi. 

 

Naslovna fotografija: Unsplash 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime