Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Jednodijelni kupaći kostimi apsolutni su hit ovog ljeta!

Tijekom posljednjih nekoliko desetljeća bikiniji su bili najpopularniji ženski kupaći kostimi. Srećom, stvari su se promijenile i jednodijelni kupaći kostimi su must have komad ovog ljeta

Ljeto je jučer službeno počelo! To znači da iz svakodnevne odjeće uskaćemo u kupaće kostime. Dok su neki cijelu godinu radili na svom tijelu za plažu, drugi ipak nisu spremni na otkrivanje cijelog tijela. Tijekom posljednjih nekoliko desetljeća bikiniji su bili najpopularniji ženski kupaći kostimi. Žene su mjesecima pokušavale doći do željene figure kako bi izgledale dobro nekoliko tjedana na ljetovanju u svom omiljenom bikiniju. Srećom, stvari su se promijenile i jednodijelni kupaći kostimi su must have komad ovog ljeta. 

Izdvojili smo nekoliko razloga zbog kojih ih volimo, kao i 15 modela iz aktualne high street ponude.

 

1. Jednodijelni kostim može biti jednako seksi kao bikini

Popularnost bikinija je u tome što se puno više otkrivaju, nego što pokrivaju, ali moderni jednodijelni kostimi su svojim dizajnom, značajkama i dodacima na zanimljiv način mogu istaknuti dio tijela koji poželite.

Visoki rez na nozi ili duboki V-izrez će skrenuti pozornost točno na mjesto na koje želite. Osim toga, dodatna tkanina pruža više načina za isticanje onoga što želimo, kao i skrivanje “nedostataka”.

 

2. Modni klasik za plažu

Neke od najvećih ikona klasičnog stila poput Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Sophie Loren i Bo Derek su proslavile jednodijelne kostime i učinile ih sinonimom stila i profinjenosti. Dok su serije poput Baywatcha potvrdile klasičan status, ali su ga prikazale u sexy verziji.

 

3. Trenutno su glavi ljetni hit

Iako je bikini desetljećima vladao ženskom industrijom kupaćih kostima, njegove vladavine više nema. Mnoge zvijezde i utjecajne osobe na društvenim mrežama – uključujući Kylie i Kendall Jenner, Bellu i Gigi Hadid, Hailey Baldwin, Jennifer Lopez i Selenu Gomez – često možemo vidjeti u jednodijelnim kostimima. Znamo da što ove Instagram cure proslave, odmah postane trend!

I dizajneri su se priključili ovom trendu, pa tako svaki proizvođač kupaćih kostima, od najvećih međunarodnih tvrtki do malih dizajnera, ima raznoliku ponudu. Sada  je na  raspolaganju više jednodijelnih stilova nego ikad prije.

 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

 

4. Mogu se nositi cijeli dan 

Jednodijelni kupaći kostimi imaju prednost jer ne zahtijevaju presvlačenje ako trebate obaviti nešto ili ako idete na razgledavanje. Iako većina trgovina, restorana i drugih javnih površina ima zabranu nošenja bikinija, isto ne vrijedi za jednodijelne kostime. Jednostavno dodate kratke hlače visokog struka ili trendi suknju, i spremni ste za dan!

Ako je vaš kupaći kostim dovoljno elegantan i naglašava gornju polovicu tijela, možete ga čak kombinirati s trapericama ili suknjama za večernji izlazak. Jednodijelni kostim daje svestranost koju s bikinijem jednostavno ne možemo postići.

 

5. Možete biti aktivniji

Ako planirate aktivni odmor, jednodijelni je odlična opcija. Bilo da idete na surfanje, igrate odbojku, jedrite na dasci, ronite ili se bavite nekim drugim vodenim sportom, uz jednodijelni kupaći ćete uvijek biti pokriveni. Nećete se morati brinuti hoće li vam gornji ili donji dio skliznuti ili se odvezati. 

 

6. Nećete izgubiti drugu polovicu (kupaćeg :-))

Nema ništa više frustrirajuće od gubitka jednog dijela omiljenog bikinija. Često tijekom nošenja i pakiranja izgubimo jedan dio, pa nam preostali komad služi kao podsjetnik na kupaći kostim koji smo nekad voljeli.  Uz jednodijelni kupaći kostim se to ne događa. Ili ćete izgubiti cijeli ili nećete izgubiti ništa. Ipak, zbog njegove veličine mnogo ga je teže izgubiti nego što je to slučaj s bikinijem.

Donosimo 15 modela iz aktualne high street ponude!

Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (2)

Massimo Dutti, 449 kn

Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr

Mango Outlet, 199,90 kn

Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (11) – kopija

Zara, 199,90 kn

Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (6)

ASOS, 245 kn

Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (14) – kopija

Bershka, 149 kn

Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (4)

ASOS, 230 kn

Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (3)

Massimo Dutti, 449 kn

Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (10) – kopija

Zara, 199,90 kn

Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (8)

Pull & Bear, 199,90 kn

Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (13) – kopija

Bershka, 149,90 kn

Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (7)

ASOS, 230 kn

Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (12) – kopija

Zara, 179,90 kn

Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr

Mango, 349,90 kn

Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (5)

ASOS, 160 kn

Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (9) – kopija

Zara, 199,90 kn

Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (2) Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (11) – kopija Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (6) Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (14) – kopija Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (4) Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (3) Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (10) – kopija Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (8) Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (13) – kopija Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (7) Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (12) – kopija Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (5) Ljeto ćemo provesti u jednodijelnim kupaći kostimima mixer.hr (9) – kopija

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime