Subota, 23 ožujka, 2024

Jedva čekamo tople dane: Stigla je nova Zarina kolekcija u bojama za svaku osobnost!

Percepcija boja i njihova značenja donekle je subjektivna, a moramo uzeti u obzir i kulturološke čimbenike. Međutim, nekoliko je osobina i boja koje se međusobno povezuju

Zara je predstavila svoju novu kolekciju koja nas je oduševila. Boje, boje i još boja je najbolji način za opisati je. Iako ima i crnih, bijelih i bež komada, za oko su nam zapeli ovi koji pri samom pogledu izmame osmijeh na lice.Volimo nositi neutralne nijanse, u njima se osjećamo sigurno i na svom terenu. Ako ste i vi jedna od tih osoba, razumijemo vas u potpunosti! Međutim, ovo je vaša godina i godina promjena. Unesite malo boje u svoju garderobu i odmah ćete unijeti i malo boje u vaš život. 

Jarke boje u nama bude osjećaje sreće, vedrine i automatski nam poprave raspoloženje. Znanstveno je dokazano da su boje povezane s našim raspoloženje, i iako je znanost iza povezanosti opsežna, neke stvari su jednostavne. Percepcija boja i njihova značenja donekle je subjektivna, a moramo uzeti u obzir i kulturološke čimbenike. Međutim, nekoliko je osobina i boja koje se međusobno povezuju. 

Plava

Mirnoća, opuštenost i pozitivnost. Plava boja će također učiniti da djelujete pametno i neovisno. Svijetli tonovi plave daju laganu, opuštenu vibraciju, slično otvorenom nebu i moru. Tijekom proljeća i ljeta plave nijanse mogu uljepšati vašu garderobu i dati joj svjež izgled nakon duge zime.

Crvena

Intenzitet, dominacija i strast. Ako volite nositi crveno, vjerojatno ste ekstrovertirana, otvorena osoba. Crvena odjeća ili modni detalji staviti će vas u centar pažnje. U ovoj boji ćete privlačiti poglede i osjećati se seksi. Ove godine sve je povezano sa samopouzdanjem, a crvena će vam ga uistinu nabildati.

Žuta 

Žuta boja označava vedrinu i inteligenciju. Žuta je inspirativna boja koja vam može pomoći da ostanete pozitivni. Provedite dan s prijateljem koji nosi žuto i stvari će vam sigurno biti malo jasnije.

Zelena

Prirodno, ljekovito i mirno. Zelena je boja koja vas okružuje u prirodi. Za mnoge ljude je  također simbol uspjeha i novca. Nosite zelenu kako biste izgledali karizmatično i šarmantno. Ljudi će biti privučeni vašim prirodnim, prizemnim stilom. 

Narančasta

Kreativnost, društvenost i ambicioznost. Nošenje narančaste boje čini vas životom zabave. Narančasta privlači osobe na razgovor i druge društvene interakcije. Ova zabavna boja izvrsna je za ekstrovertirane žene. 

Ružičasta

Energičana, vesela i zabavna. Ružičasta je idealna za sve one koji žele malo suptilniju verziju crvene boje. Ona u sbei nosi mladenačku energiju, ali je nabijena zabavom umjesto senzualnošću poput strastvene crvene.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime