Utorak, 23 srpnja, 2024

Ljeto je easy uz IZIPIZI: Poznati brend naočala partyjem proslavio početak ljeta

IZIPIZI sunčane naočale nude 100 % UV zaštitu, koja je od velike važnosti čak i po oblačnom vremenu

Na krovnoj terasi zagrebačkog art’otela održan je IZIPIZI Summer Party, uz prisustvo osnivača poznatog francuskog brenda, Charlesa Bruna, Quentina Couturiera i Xaviera Aguere. U opuštenoj atmosferi s predivnim pogledom na zagrebačke donjogradske krovove, uživali su brojni prijatelji IZIPIZI-a: Jelena Veljača, Ivana Paradžiković, Petra Kurtela, Isabella Rakonić, Karla Zelić, Jelena Perić, Lu Jakelić i mnogi drugi.Troje prijatelja i suradnika, koji su osnovali brend prije više od desetljeća, promijenili su percepciju naočala kao skupog modnog dodatka i pokazali da moderne, kvalitetne i vrhunski dizajnirane naočale mogu biti pristupačne. Danas su IZIPIZI naočale sveprisutne – u gradskim šetnjama, školama, na plažama i planinama, te ih nose ljudi svih dobnih skupina, od malih beba do odraslih. S prepoznatljivim, elegantnim dizajnom i širokim rasponom modela koji se neprestano dopunjuju novim bojama i oblicima, IZIPIZI naočale su savršene za svaku priliku, od čitanja do sunčanja, uz poštivanje planeta.

Quentin Couturier, Charles Brun I Xavier Aguera

Ekološki osviješten brend s B Corp certifikatom i inovativnim rješenjima za sve prilike

Naime, iza ovog brenda stoji tim ekološki osviještenih kreativaca predanih smanjenju utjecaja svoje tvrtke na okoliš, optimizaciji kvalitete materijala i jačanju društvenog djelovanja. IZIPIZI se nedavno pridružio 7000 svjetskih tvrtki koje su primile B Corp certifikat, te tako još jednom dokazao svoju izvrsnost u području društvene i ekološke angažiranosti. B Corp certifikacija međunarodna je oznaka koja definira standard izvrsnosti za društveno i ekološki angažirana poduzeća, a proces procjene temelji se na 5 stavki: upravljanje, odnos prema zaposlenicima, okolišu i kupcima te utjecaj na zajednicu. Ponosni vlasnici navedenog certifikata preuzimaju zakonsku obvezu da budu odgovorni na svim poljima djelovanja.

Kada pričamo o nevjerojatno bogatoj IZIPIZI ponudi, za rukom im je pošlo ono što se smatralo gotovo pa nemogućim. Učiniti da dalekovidnost postane cool. Kako biste uživali u dobroj knjizi, u ponudi ovog francuskog brenda je niz iznimno laganih naočala s različitih dioptrija čije su leće posebno dizajnirane za ispravljanje dalekovidnosti te otporne na ogrebotine. Budući da se čitanje ne odnosi samo na knjige, tu je i posebna verziju za ekrane i čitanje na suncu. Sunčane pak naočale nude maksimalnu UV zaštitu beskompromisno povezanu s unisex bezvremenskim dizajnom i optimalnom udobnošću. Leće kategorije 3, apsorbiraju oko dvije trećine vidljive svjetlosti i prikladne su kao svakodnevne sunčane naočale. Kada je svjetlost prejaka, naše zjenice ne mogu filtrirati dovoljno svjetlosti da zaštite oči od izuzetno štetnih ultraljubičastih zraka, a IZIPIZI sunčane naočale nude 100 % UV zaštitu, koja je od velike važnosti čak i po oblačnom vremenu. 

Optimalna zaštita i stil za sve uzraste

U skladu sa svojom devizom ‘zaštititi svačije oči u svakom trenutku života’, IZIPIZI polarizirani asortiman nudi optimalnu zaštitu u vrlo svijetlom okruženju s refleksijama, a modeli iz Screen kolekcije posebno su dizajnirani kako biste mogli koristiti ekrane onoliko često koliko vam je potrebno. Naime, posebno dizajnirane leće Screen modela filtriraju 40 % plavo-ljubičaste svjetlosti koju emitiraju ekrani, a znamo koliko vremena danas svi, a pogotovo mladi i djeca provodimo uz ekrane.

Poznati po stalnom nadopunjavanju svoje Permanent kolekcije kapsulnim kolekcijama, bilo da je riječ o suradnjama s eminentnim modnim kućama ili kolekcijama inspiriranima prirodom, umjetnošću ili svakodnevicom, ovo ljeto na ulicama gradova, sigurno ćemo viđati i novi IZIPIZI model, Tasty.  Nova ljetna kapsulna kolekcija utjelovljenje je upečatljivog chica i donosi tri modela u neodoljivim ljetnim nijansama. Model Granita oštro zelenom bojom limete unosi svježinu u vrući ljetni dan, Syrup otkriva vašu slatku, nježnu stranu, a Cola spaja toplinu smeđih i zlatnih nijansi, te je baš poput osvježavajuće gazirane vode, prava ljetna poslastica.

Uživajte u dugom toplom ljetu, bilo da ćete ga provesti aktivno ili u hladu uz dobro štivo, a IZIPIZI je tu za vas, da vam olakša i uljepša svaki trenutak života, od ranog djetinjstva pa sve do zlatnih godina.

Jelena Veljača

Jelena Veljača

Luna Valas

Luna Valas

Tea Dujmić

Tea Dujmić

Nela Đinđić

Nela Đinđić

Brita Bobetic

Brita Bobetić

Luka Lajic

Luka Lajić

Sara Mustapic (1)

Sara Mustapić

Ana Nikacevic (1)

Ana Nikačević

Jelena Peric (1)

Jelena Perić

Ivana Paradzikovic (1)

Ivana Paradžiković

Kate Susic i Lu Jakelic

Kate Sušić i Lu Jakelić

Isabella Rakonic (3)

Isabella Rakonić

Ivana Pirizovic (1)

Ivana Pirizović

Petra Kurtela

Petra Kurtela

Jelena Veljača Luna Valas Tea Dujmić Nela Đinđić Brita Bobetic Luka Lajic Sara Mustapic (1) Ana Nikacevic (1) Jelena Peric (1) Ivana Paradzikovic (1) Kate Susic i Lu Jakelic Isabella Rakonic (3) Ivana Pirizovic (1) Petra Kurtela

Fotografije: John Pavlish 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime