Nedjelja, 31 ožujka, 2024

Lukabu: Nova kolekcija senzualnih vjenčanica koja slavi vječnu zanesenost zaljubljenosti

Vjenčanica je haljina koja simbolizira ljubav, pokazuje ženu u njezinom najkrhkijem, a ujedno i najljepšem izdanju, to je misao koja nosi novu kolekciju "Eden Love" i namijenjena je ženi koja je predana ljubavi

Sezona vjenčanja je u punom jeku, a svakoga dana dobivamo pozivnice za nova. Osim organizacije samog događanja, mladenke najviše stresa imaju s odabirom haljine za najsvečaniji dan u životu. Koliko je to stresno, toliko je i lijepo. Nerijetko isprobavanje vjenčanica krene u suprotnom smjeru od očekivanog. Ono što ste možda mislili da vam se možda neće svidjeti, na kraju vam stoji kao saliveno. Izbor vjenčanica je veoma šarolik i zanimljiv, a možete se odlučiti za najam, ali i kupnju. Pri odabiru vjenčanice najvažnije je da se u istoj osjećate ugodno, udobno i sretno. Zatim bi bilo dobro da njezin stil odgovara vremenskim prigodama, kako ne biste završili preznojeni ili prehlađeni zbog zime. 

Nova kolekcija vjenčanica brenda Lukabu

Ako se odlučite za kupovinu vjenčanice, svakako predlažemo da prvo razgledate ponudu domaćih dizajnera. Osim što volimo podržavati domaću proizvodnju, modeli i dizajni njihovih vjenčanica niti malo ne zaostaju za vjenčanicama stranih dizajnera, dapače. Upravo u ovo vrijeme kada veliki broj mladenki traga za svojom savršenom vjenčanicom, modni brend Lukabu je predstavio novu kolekciju. 

Kolekcija vjenčanica Marine Jerant iz modne kuće Lukabu za 2023. godinu više su od same kolekcije – one predstavljaju emociju i osjećaj. Kolekcija je posvećena suptilnoj senzualnosti žene i ženstvenošću kojom zrači zaljubljena žena. Dizajnerica je kreirala 7 vjenčanih kreacija koje naglašavaju upravo ono što inspirira i pokazuje mladenku u najsenzualnijem i najranjivijem momentu njezina života.

Kolekcija koja nudi raznolikost

Upravo zato kreacije se razlikuju te su bez naramenica, golih leđa, dugačkih rukava, pripijene, dok su neke voluminozne, a sve ih krase pročišćene linije kao simbol vječne klasike s malim modernim minimalističkim zaokretom.

“Ova kolekcija savršeno usuglašava svevremenost i vječnu zanesenost zaljubljenosti. Iz tog razloga vjenčanice jesu sofisticirane i imaju eleganciju koja će biti prepoznatljiva i na fotografijama vjenčanja koje budete gledale za 20 godina. One su nastale vođene time da je ljubav vječna, jednako kao što su i krojevi koje sam stvarala vodeći se klasikom krojenom čipkom, voluminoznim elementima i detaljima”, istaknula je dizajnerica.

Glavni motiv za kolekciju joj je osjećaj zaljubljenosti koji i sama trenutno osjeća. Upravo je svoju kreativnu inspiraciju pronašla dopuštajući tom osjećaju da ju vodi u radu i kreativnom stvaralaštvu.

Kroz ovu kolekciju, dizajnerica je pronašla dio sebe

“Kroz iskrenu zaljubljenost, pronašla sam nove dijelove sebe – nježnost, privrženost, ranjivost i senzualnost, a te sam motive utkala u krojeve koji svaki za sebe pričaju jedan maleni fragment  iz iskrene ljubavne priče. Želim da svaka moja mladenka u vjenčanicu koju odabere iz ove kolekcije utka jednako lijepu ljubavnu priču i uspomenu svoje ljubavi, kao što sam i ja dok sam ih stvarala.”

 Vjenčanica je haljina koja simbolizira ljubav, pokazuje ženu u njezinom najkrhkijem, a ujedno i najljepšem izdanju, to je misao koja nosi novu kolekciju “Eden Love” i namijenjena je ženi koja je predana ljubavi.

Fotografije: Maps of light

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime