Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Monika Sablić predstavila ekskluzivnu blagdansku kolekciju

Dizajnerica Monika Sablić pokazuje što znači najljepše doba godine za nju te kako zasjati u modnom smislu, bez obzira na to želite li zablistati glamuroznim izlaskom u grad ili uživati u toplini doma

Splitska dizajnerica Monika Sablić donosi svoju posebnu blagdansku kolekciju u prosincu, a na jedinstvenom božićnom modnom snimanju pridružila joj se osamnaestogodišnja kći, Mali Maria. Spajanjem majčinskog i profesionalnog iskustva te entuzijazma mlade generacije na pragu odraslog života, rezultirala je ekskluzivnom kampanjom ispunjenom ljubavlju. Kolekcija odražava radost i vedrinu, gdje odjeća nije samo obveza, već predstavlja veselu igru prilagodljivu svakoj prilici.Nova praznična mini kolekcija ističe visokokvalitetne svilene komade u snježno bijeloj boji, uključujući haljine, kombinezone i košulje, te upadljive crvene suknje i detalje, uz dodatak opuštenije pamučne odjeće. Na ovaj način, dizajnerica pokazuje što znači najljepše doba godine za nju te kako zasjati u modnom smislu, bez obzira na to želite li zablistati glamuroznim izlaskom u grad ili uživati u toplini doma.

Od šik crvenih komada do opuštenog glamura

Monika preporučuje šik crvene komade u kombinaciji s bijelim tonovima za posebne prilike gdje želite zablistati, dok za ugodne trenutke kod kuće ili doček Nove godine na gradskim trgovima preporučuje tople pamučne majice, hoodieje i trenirke s dozom glamura, zabilježene u fotografijama Jadrana Lazića. Ove fotografije prikazuju legende splitskog Hajduka, kao i svjetske i domaće zvijezde, dodajući svakom opuštenom prazničnom stilu poseban šarm.

‘Za moju obitelj, ali i mene kao dizajnericu bila je ovo posebna godina. Suprug Goran uživao je u radu u Hajdukovoj omladinskoj školi, sin Andrej ostvario je velike nogometne uspjehe za svoju dob, Mali Maria postala je punoljetna, a ja sam postala svjesna vrijednosti svoje modne priče koja je ušla u drugo desetljeće postojanja. Taj uspjeh proslavila sam u lipnju otvaranjem modnog butika u Mall of Split koji je, vjerujem, više od trgovine. U njemu susrećem djevojke i žene koje vole moje kreacije pa se kupnja nerijetko pretvori u pravu žensku kavu. Na taj način još bolje upoznajem današnju modnu publiku zbog čega znam da će ova kolekcija svima biti u srcu. Poznata sam da novitete predstavljam uz neke od najuspješnijih i najljepših dama domaće scene, ali ovaj put nije bilo dvojbe tko će biti glavno lice naše božićne modne priče’, razdragano je istaknula Monika Sablić, poželjevši svima sretne blagdane.

Fotografirala: Bruna Antičić
Frizirala: Slađana Ilić
Stilizirala: Barbara Kurtović

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime