Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Najbolji komadi u high street ponudi za party sezonu pred nama!

Ako još niste, požurite u shopping centre kako biste uhvatili najbolje komade u high street ponudi za blagdansku party sezonu

Ako ste zadnjih dana imali prilike zaviriti u dućane sigurno ste primjetili da se sve sjaji. Najava je to za najveselije doba godine kada se svi međusobno druže. Kreće sezona božičnih domjenaka i partya, pa i sam Badnjak i Božić, a ne smijemo ni zaboraviti najluđu noć u godini. Zato ako niste, požurite u shopping centre kako biste uhvatili najbolje komade u high street ponudi za blagdansku party sezonu!U najpoznatijim high street dućanima poput Zare, H&M-a, Manga i Massima Duttija već se na policama mogu naći komadi koje bismo svakako željeli imati u ormaru za posebnu priliku i dobar party. Baršun, šljokice, crvena, zelena i crna boja prevladavaju u ovom predblagdanskom raspoloženju koje je polako dolazi. Ima tu za svakog ponešto, od kratkih haljinica pa sve do dužih haljina različitih izreza. Za one koji se ipak samouvjerenije osjećaju u odijelima, mogli bismo priznati da nas je oduševila ponuda odijela. 

Ne treba ni zanemariti ponudu nakita i ostalih modnih dodataka. Ako niste ljubitelj upadljive odjeće, u high street ponudi moći ćete pronaći rajfove, gumice za kosu u obliku mašnice koji će podići vašu kombinaciju na novu razinu. 

Evo nekoliko komada koje smo izvojili!

Hlače

Haljine

Odijela

Topovi

Suknje

Cipele

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime