Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Najnovija ELFS kolekcija slavi ljubav i pravo na različitost

Kolekcija 'Power of difference' za ljeto 2020. progovara o aktualnoj situaciji u svijetu, naglašavajući ne samo da je svaki život na Zemlji važan nego da je različitost i ljubav ono što nas spaja i potiče na razvoj i rast

Nakon jedinstvene online modne revije Online Fashion Show, koju su mnogi mediji proglasili povijesnom – jer je održana usred pandemije uzrokovane korona virusom, a čak 41 poznata osoba nosila je u svome domu novu kolekciju – modni dvojac ELFS nastavlja oduševljavati novim projektima.
Tada su poslali snažnu poruku javnosti da i u gotovo nemogućim uvjetima kreativnost može pobijediti, a ovaj put otišli su korak dalje – najnovija kolekcija ‘Power of difference’ za ljeto 2020. progovara o aktualnoj situaciji u svijetu, naglašavajući ne samo da je svaki život na Zemlji važan nego i da je različitost i ljubav ono što nas spaja i potiče na razvoj i rast.“Svakodnevno u medijima pratimo što se događa u SAD-u. Masovnom pokretu Black Lives Matter priključili su se i globalni brendovi, influenceri, javne osobe. Cijelim svijetom na stotine tisuća prosvjednika i aktivista maršira protiv rasizma i policijske brutalnosti. Ljudima je očito dosta nepravde, licemjerstva, privilegiranosti većine… pa su se odlučili boriti za novi poredak u svijetu pokošenom krizom zbog COVID-a 19. Lipanj je i inače mjesec u kojem slavimo ljubav; i to onu čistu, nepatvorenu, koja ne poznaje granice i slavi različitost. Takva je i naša kolekcija; stvarna srcem za različite ljude, različitih karaktera, potreba, svjetonazora, izgleda, boje kože, spolnog opredjeljenja… Važno je samo da im se sviđa i da je nose s ljubavlju”, istaknuo je Aleksandar Šekuljica, s kojim se slaže i zvijezda kampanje, radijska i TV voditeljica Ivana Mišerić.

“Empatijom pobjeđujemo, razumijevanjem podržavamo! Sve ljude! Razlikujemo se po idejama, vjeri, željama, uvjerenjima, izgledu, politici, boji kože, jeziku, nacionalnosti, seksualnom opredjeljenju, ambiciji, humoru, statusu, bogatstvu… toliko razlika, a svi smo ljudi. Poštuj dovoljno sebe kako bi poštovao i drugoga”, ističe Ivana Mišerić, koja se na snimanju jako dobro snašla. Kako i inače rado nosi Elfs-e, a i voli šarene boje koje izražavaju njezin porculanski ten i prekrasne morsko-plave oči, Ivana je bila idealan odabir za raznobojne ljetne kombinacije, kojima obiluje nova kolekcija.

“Naša je kolekcija namijenjena uživanju u životu i svemu što on nosi – bilo lijepo ili manje lijepo. U svakoj kolekciji želimo ponuditi što širi raspon proizvoda kako bi pokrili raznolike potrebe klijenata. Sastavni dio svake ELFS kolekcije raznobojne su plišane trenirke koje su među obožavateljicama našeg branda stekle kultni status, a upravo paleta boja predstavlja festival raznolikosti”, zaključuje Aleksandar Šekuljica.

“Ljudi, volite se! Samo to je važno. Sve će proći i većinu toga ćemo ionako zaboraviti, ali kako smo se osjećali u prisustvu nekoga, jesmo li voljeli i bili sretni, to nećemo. A to nema veze ni s tim tko smo, ni što radimo, ni kako izgledamo, ni koliko novca imamo nego jedino s time jesmo li ili nismo dobri ljudi te jesmo li sposobni primiti i pružiti ljubav. Mi kroz svoje kreacije želimo poslati ljubav svima. Sneak Peek of Love”, objasnio je Ivan Tandarić.

Novu kolekciju modnog dvojca Elfs i sve dodatne informacije možete pronaći na web stranici branda te službenoj Facebook i Instagram stranici.

Zvijezda kampanje: Ivana Mišerić
Fotograf: Danijel Galić
Frizura: Marko Costantini
Šminka: Marko Tolić

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime