Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Naša wish lista komada iz H&M x Paco Rabanne kolekcije

H&M X Paco Rabanne se pridržava legendarnog stila brenda koristeći pravu kožu, vunu i moher u elegantnim siluetama ukrašenim njihovim karakterističnim detaljima

H&M je stekao značajnu reputaciju svojim suradnjama s nekim od najtraženijih modnih dizajnerskih marki. Nakon uspješnih linija s Balmainom, Isabel Marant, Versaceom i Muglerom ranije ove godine, H&M se u novoj kolekciji spojio s brendom Paco Rabanneom u kolekciji koja obećava postati hit ovogodišnje party sezone. Što nas očekuje u H&M x Paco Rabanne kolekciji?Španjolski dizajner Paco Rabanne, koji je postao prepoznatljiv u 1960-ima, sinonim je za metalik komade inspirirane svemirom. Najpoznatiji je po mini haljinama i karakterističnoj šljokastoj torbi brenda. Najavi suradnje između H&M-a i Paco Rabannea objavljena je tijekom Pariškog Tjedna mode na ekskluzivnom partyju koji je H&M organizirao u poznatom noćnom klubu Silencio.

Klasičan Rabanne stil

Ovaj glamurozan događaj prepun poznatih lica pružio je prvi pogled na potencijalne komade iz kolekcije, a među sudionicima su se istaknuli Dave Bennet i Elle Fanning noseći sjajne i doslovno blještave outfite. H&M je nedavno predstavio ključne komade iz suradnje s Paco Rabanneom, a kolekcija će biti dostupna u većim trgovinama i online od 9. studenog. Ova kolekcija vjerno odražava originalni Rabanneov stil.

Julien Dossena, kreativni direktor Paco Rabannea, izjavio je: “Prilazio sam ovoj kolekciji s ciljem stvaranja inkluzivne, instinktivne vizije zabave, ističući igru Rabannea s lancima i šljokicama te kombinirajući je s krojevima i odjećom iz 1970-ih.”

H&M x Paco Rabanne se pridržava legendarnog stila brenda koristeći pravu kožu, vunu i moher u elegantnim siluetama ukrašenim njihovim karakterističnim detaljima. Neki od upečatljivih detalja koje možemo vidjeti su haljine od šifona s kamenčićima, dvodijelne haljine od metalne mreže i hrabre pletene komplete s geometrijskim uzorcima. Mi smo izdvojili nama omiljene komade iz kolekcije i donosimo ih u nastavku.

HM x Paco rabbane mixer.hr 3
HM x Paco rabbane mixer.hr 11
HM x Paco rabbane mixer.hr 6
HM x Paco rabbane mixer.hr 8
HM x Paco rabbane mixer.hr 5

https://mixer.hr/wp-content/uploads/2023/11/HM-x-Paco-rabbane-mixer.hr-13-225x300.jpg

HM x Paco rabbane mixer.hr 2
HM x Paco rabbane mixer.hr 7
HM x Paco rabbane mixer.hr 9
HM x Paco rabbane mixer.hr 10
HM x Paco rabbane mixer.hr 4
HM x Paco rabbane mixer.hr 1
HM x Paco rabbane mixer.hr 3 HM x Paco rabbane mixer.hr 11 HM x Paco rabbane mixer.hr 6 HM x Paco rabbane mixer.hr 8 HM x Paco rabbane mixer.hr 5 HM x Paco rabbane mixer.hr 2 HM x Paco rabbane mixer.hr 7 HM x Paco rabbane mixer.hr 9 HM x Paco rabbane mixer.hr 10 HM x Paco rabbane mixer.hr 4 HM x Paco rabbane mixer.hr 1

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime