Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Nova proljetna kolekcija Versage: Profinjenost i elegancija uz dašak glamura

Versage brend već dugi niz godina obogaćuje zagrebačku modnu scenu, ovoga puta posebno obraćajući pažnju na detalje koji će klasični ženski stil učiniti intrigantnim i hrabrim

U svijetu brzo mijenjajućih modnih trendova, jedan stil se ističe svojom bezvremenskom profinjenošću i elegancijom, vraćajući suptilnost i zavodljivu ženstvenost u prvi plan. Inspiriran naslijeđem iz 90-ih godina, razdoblja koje je izuzetno utjecalo na modu, brend Versage predstavlja novu kolekciju koja donosi poslovnu eleganciju s početka devedesetih u suvremenu modu, naglašavajući važnost bezvremenske profinjenosti.Kombinacija klasične crne i bijele pokazala se idealnom za ženska odijela koja naglašavaju figuru, ističući struk ili kroz spoj sakoa i suknje visokog struka koji uvijek ostaju u trendu kao dokaz da poslovna elegancija nikada ne izlazi iz mode. Kolekcija je obogaćena zavodljivim haljinama koje unose dašak glamura i gracioznosti, dok za one odvažne nudi i zanimljive kombinezone ili odijela u kombinaciji kraljevsko plave i crvene boje.

Versage već dugi niz godina obogaćuje zagrebačku modnu scenu, a ovoga puta donosi glamur i eleganciju na ulice Zagreba, posebno obraćajući pažnju na detalje koji će klasični ženski stil učiniti intrigantnim i hrabrim. Kvalitetni i elegantni modeli nove kolekcije ostavljaju bez daha.

Kao i uvijek, Versage je vješto zadovoljio različite stilove i stvorio nove hit modele za ovo proljeće. 

Fotografije: Press

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime