Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Plaža ili večera: Omiljeni brend japanki predstavio je kolekciju za sve prigode

Svaka kolekcija nosi posebnu priču i energiju koja se može prilagoditi svakoj prilici, bez obzira radi li se o cjelodnevnom danu na plaži, romantičnoj večeri ili opuštenom poslovnom sastanku

Tijekom vladavine visokih ljetnih temperatura jedna od glavnih dilema je odabir odgovarajuće obuće koja nas jednako dobro može poslužiti tijekom ljetnih gradskih šetnji, ali i cjelodnevnih odlazaka na plažu. Jedan od najpoznatijih brendova japanki, Havaianas, svake sezone donosi kreativne i inovativne kolekcije koje pomažu u rješavanju svih modnih nedoumica. Svaka kolekcija nosi posebnu priču i energiju koja se može prilagoditi svakoj prilici, bez obzira radi li se o cjelodnevnom danu na plaži, romantičnoj večeri ili opuštenom poslovnom sastanku.Zastava Brazila kao zaštitni znak brenda

Brasil Logo jedna je od Havaianas kolekcija koja se već smatra klasikom zbog svojeg jednostavnog dizajna i prepoznatljive kvalitete. Zaštitni znak ovih modela je mala brazilska zastava koja odražava pravi brazilski i veseli duh brenda.

Havaianas Brasil Logo je jedna od najdugovječnijih kolekcija koja se najviše ističe zbog Havaianas logotipa na trakicama. No, ovdje se ne radi o uobičajenom brendiranju već o činjenici da logo nosi dušu, vrijednosti i cijelu priču brenda. Havaianas je više od logotipa, više od brenda – on predstavlja cijeli životni stil i filozofiju koja se temelji na zabavi, slobodi i sreći. Zbog njihove priče te jednostavnog, ali kul izgleda mogli bi ih sve češće viđati u sklopu ljetnih streetstyle kombinacija.

Boje koje se uklapaju u svaki stil

Kolekciju Brasil Logo prati prepoznatljiva Havaianas kvaliteta. Zahvaljujući delikatnoj izradi od otporne gume ovi modeli se ne zagrijavaju na visokim temperaturama, čuvaju nogu od sklizanja, ne upijaju neugodne mirise i pružaju udobnost u svakom trenutku.

Ove Havaianasice su prepoznatljive po jednostavnim, ali i zabavnim kombinacijama boja. Kolekcija je idealna su za svakoga tko voli jednostavnost te kvalitetnu i čvrstu obuću. I jedno je sigurno – s ovakvim Havaianasicama osigurali ste se za sve ljetne prilike!

 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime