Ponedjeljak, 27 studenoga, 2023

Prada Symbole je najpoželjnija torba sezone

Osim što svi žele njihovu bijelu majicu s logotipom, sada svi žele i jednu od Prada Symbole torbica. Nakon glomaznih čizama prošle dvije sezone, čini se da je Prada napravila još jedan hit. Možda i ova torbica postane kultna s godinama

Najnoviji trend dizajnerskih torbica je geometrijski oblik i to zahvaljujući Pradi. Modna kuća je prvi put predstavila svoju trokutastu torbu na modnoj pisti za proljeće/ljeto 2022., brzo se proširivši na žensku odjeću – a odatle i u ruke gotovo svake slavne osobe i influencera.Kendall Jenner posljednja je koja je nosila jedinstven oblik, objavivši niz fotografija sa svojom maslinastozelenom Prada Symbole torbom. Torba koja se nosi na ramenu savršeno pristaje pod njezinu ruku, zlatni lanac i kožni remen su moderan detalj, a uz to je i veoma elegantna. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Brojne poznate osobe vole ovaj stil 

Silueta trokuta odražava se na geometrijskom uzorku — oba su inspirirana poznatim Pradinim logotipom od početka. Sama torba dolazi u brojnim bojama, materijalima i veličinama, uključujući torbu za rame, torbicu veličine narukvice, mini (za kovanice) i privjesak za ključeve. Stilovi se kreću od nekoliko stotina do nekoliko tisuća eura.

Osim Jenner, slavne osobe kao što su Storm Reid, Rita Ora i Valentina Ferragni nosile su ovaj luksuzni dodatak, kao i nekoliko K-pop idola, poput Younghoona iz The Boyz, Seventeen’s Mingyu i Sane iz Twice. S ovakvom zvjezdanom snagom, stil bi mogao zamijeniti Guccijev Attaché ili Dieselov 1DR kao torbicu sezone.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Stilovima ove torbice nisu odoljele ni regionalne infuencerice, pa očekujemo da će se vrlo brzo vidjeti svugdje po ulicama. Nama se ovaj geometrijski oblik veoma sviđa. Potpuno je drugačija od svega što smo viđali prošlih godina, a čini se da se Prada “vraća” na velika vrata. Barem kada je u pitanju masovna modna scena. Osim što svi žele njihovu bijelu majicu s logotipom, sada svi žele i jednu od Prada Symbole torbica. Nakon glomaznih čizama prošle dvije sezone, čini se da je Prada napravila još jedan hit. Možda i ova torbica postane kultna s godinama. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Naši omiljeni modeli torbica 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime