Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Udobno i chic: Izdvojili smo 10 pletenih kompleta iz high street ponude

Pleteni kompleti dolaze u raznim oblicima i krojevima, od oversized kompleta pa sve do kopleta u kojima biste se bez problema mogli pojaviti na poslu

Je li vam se ikad dogodilo da morate ići na posao, a vani je hladno i pada kiša pa nemate volje razmišljati što ćete obući? Rješenja za dane kada nam nedostaje inspiracije u zimskim danima su pleteni kompleti koji su udobni i chic. Pleteni kompleti dolaze u raznim oblicima i krojevima, od oversized kompleta pa sve do kopleta u kojima biste se bez problema mogli pojaviti na poslu. Iako je nekima prva pomisao da ovakva odjeća je za vikende koje provodimo kod kuće na kauču, ovosezonska ponuda nam tvrdi drukčije. 

Kako kombinirati pletene komplete?

Iako se radi o total looku odnosno kompletu, postoje načini kako da upotpuniti da ne izgleda jeftino. Možda će neki pomisliti da ako obučete komplet da se niste nimalo potrudili oko outfita, a ukoliko je to istina, možete to sakriti. Od nakita stavite zlatne naušnice i zlatni sat ili neku decentu ogrlicu. Da bi ste cijeli look podigli na višu razinu, stavite neke cool upečatljive tenisice i na sebe nabacite dugi kaput. 

U high street dućanima ponuda je velika, a mi smo izdvojili deset kompleta u kojima će vam biti udobno, a istovremeno ćete izgledati chic. 

Ali ove godine u ponudi među pletenim kompletima ima i puno kompleta koji su u kombinaciji sa suknjama. One daju novo ruho cijelom outfitu. Vama će i dalje biti udobno, a izgledati ćete elegantno. 

Kompleti sa suknjama

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime