Utorak, 26 ožujka, 2024

Maneken Jeremy Ruehlemann preminuo je u 27. godini

U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu — Ruehlemann koji je prethodno bio model za Perry Ellis i Superdry te se pojavio u GQ i Playhaus Magazinu — podijelio je snimku snimanja iza kulisa s Tommyjem Hilfigerom. Počivao u miru

Preminuo je model Jeremy Ruehlemann, a imao je 27 godina. Christian Siriano oplakivao je smrt manekena objavom na Instagramu. Podijelio je niz zajedničkih fotografija njega i Ruehlemanna, kao i neke od Ruehlemannovih najupečatljivijih trenutaka kao modela.“Nikada nisam objavio nešto slično, ali stvarno je teško izgubiti prijatelja koji je bio tako lijepa duša”, napisao je Siriano u objavi. “Ovo je za Jeremyja, najljepšeg čovjeka koji je davao toliko ljubavi svima koje je sreo bez obzira na sve.” Nastavio je i izjavio da je Ruehlemann “bio jedna od mojih muza i uvijek će biti. Inspirirao me i voljet ću ga zauvijek.”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Christian Siriano (@csiriano)

“Šaljem svu svoju ljubav njegovoj obitelji i prijateljima koji su izgubili nekoga tako posebnog. Znam da ćemo se ponovno sresti jednog dana, ali trenutno ga samo želim zagrliti”, napisao je modni dizajner. “Dobro se odmori J, mi te svi jako volimo! Molim te, pošaljite ljubav njegovoj obitelji danas.”

Ruehlemannov uzrok smrti nije objavljen. Slavni vizažist Hung Vanngo također je oplakivao Ruehlemannovu smrt na Instagramu. U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu — Ruehlemann koji je prethodno bio model za Perry Ellis i Superdry te se pojavio u GQ i Playhaus Magazinu — podijelio je snimku snimanja iza kulisa s Tommyjem Hilfigerom. Počivao u miru. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Jeremy Ruehlemann (@ruehlemann)

Naslovna fotografija: ruehlemann

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime