Petak, 26 travnja, 2024

Pun Mjesec u Ožujku: Večeras nas očekuju velike promjene!

Ovo je prilika da pokrenete svoje planove i iskoristite prednosti rada u sjeni, tako da je neophodno da znate duhovno značenje iza punog Mjeseca crva u ožujku 2023.

Dulji dani, toplije noći i maratonsko gledanje novih serija na Netflixu mogu biti prvi znakovi nove sezone pred nama. Ali puni Mjesec u ožujku 2023. oživit će sve proljetne vibracije koje vode do proljetnog ekvinocija. Dolaskom 7. ožujka, puni Mjesec u Djevici usmjeren je na detalje, a ovaj puni Mjesec poznat je kao Mjesec crva i nudi analitički pristup ispunjavanju ciljeva i razmišljanju našim dubokim osjećajima. Zamislite ovu lunaciju kao odmor od dramatičnih emocija praćenih vodenom energijom sezone Riba. Ovo je prilika da pokrenete svoje planove i iskoristite prednosti rada u sjeni, tako da je neophodno da znate duhovno značenje iza punog Mjeseca crva u ožujku 2023.Pun Mjesec označava kraj mjesečevog ciklusa, kada je Mjesec najsjajniji i najvidljiviji. U astrologiji, energija punog Mjeseca predstavlja završetak, akciju i emocionalno oslobađanje – podiže napetosti i jača emocije. Iako dramatična, ova lunacija može biti i katarzično vrijeme dok se suočavate sa svojim emocijama i otpuštate ono što vam više ne služi. Iako je reinvencija tipično vibracija mladog mjeseca, pun mjesec u ožujku bit će dodatna prilika da se uskladite sa svojim namjerama i planovima za budućnost. 

Koje je duhovno značenje Mjeseca crva?

Puni Mjesec u ožujku 2023. dobio je ime po glistama koje izlaze iz zemlje na prve znakove proljeća. Ostali nazivi za ožujski puni mjesec uključuju šećerni Mjesec, koji se odnosi na to kada teče sok šećernog javora, i korizmeni Mjesec, koji se događa kada ova ožujska lunacija pada prije proljetnog ekvinocija. Dok se nadimci za ožujski puni Mjesec odnose na dolazak proljeća, njegovo duhovno značenje označava nove početke i odbacivanje starih navika u nadi za boljom i mudrijom verzijom sebe.

Ušli smo u godinu vodenog zeca: Kakav je vaš lunarni horoskop za 2023.?

Duhovno značenje iza punog mjeseca crva je označitelj za život, jer se zemlja otapa, omekšava i život se pojavljuje na sjevernoj hemisferi. Užurbana energija novosti koju priroda obećava u iščekivanju proljeća također je potvrda da će se naši životi početi zagrijavati s više živosti, nade i usmjerenja.

Budući da se ovaj mjesec pojavljuje u ultra-organiziranom znaku Djevice, možete se pripremiti na potrebu za čišćenjem ormara, preuređivanja sobu i izradu umne mape. Kod  Djevica je sve u planiranju, pripremama i fokusiranju na detalje. Slično tome, ovaj mjesec je idealno vrijeme da dovedete svoj život u red. Ali to je i vrijeme da se odreknete svojih loših navika. To je zato što Djevicom vlada šesta kuća rutine, zbog čega je dobra ideja prekinuti veze sa stvarima koje vas usporavaju u ostvarenju velikih snova koje ste stvarali i sanjali tijekom sezone Riba.

Kako raditi s energijom punog Mjeseca?

Uz velike zemaljske utjecaje koji preplavljuju ovu lunaciju, idealno je vrijeme da kanalizirate svog unutarnjeg izvršnog direktora i preuzmete inicijativu u svim područjima života, uključujući vaše odnose, prijateljstva i sliku u javnosti.

Također možete ući u tijek Djevice na najklasičniji način: organizacijom. Razmislite i napravite popis gdje možete biti od veće koristi i pomoći drugima, gdje možete biti suosjećajniji i gdje možete stvoriti veću organizaciju u svom životu. Drugi način da iskoristite dobrobiti punog Mjeseca je da, pa, doslovno posadite sjeme. Djevica je zemljani znak, stoga se povežite s elementom zemlje kroz vrtlarstvo ili započnite vrt tako što ćete njegovati tlo, posaditi biljku ili unesite bilje u dom. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime