Nedjelja, 18 veljače, 2024

Zapisano u zvijezdama: 9 najboljih TikTok profila koji se bave astrologijom

Praćenje astroloških računa na TikToku vrlo je jednostavno, a možete saznati kako će retrogradni Merkura utjecati na vaše odnose, kakav bi vam mogao biti dan, ali i druge dugoročne i kratkoročne prognoze

Zanima vas što kozmos misli o vašoj najnovijoj simpatiji, kao i je li pravo vrijeme da napustite posao? Ako vam se ne da skidati 1001 aplikaciju na mobitel i gubiti vrijeme na pronalazak one koja vam odgovara, TikTok je idealno mjesto za dnevnu dozu horoskopa.Video traje do 30 sekundi, a popraćen je sa zanimljivim pripovjedačem i posebnim efektom ili filterom. Praćenje astroloških računa na TikToku vrlo je jednostavno, a možete saznati kako će retrogradni Merkura utjecati na vaše odnose, kao što možete saznati kakav bi vam mogao biti dan. 

Različiti astrolozi predstavljaju svoje horoskope u različitim paketima, tako da ćete htjeti pronaći ljude koje ćete pratiti i koji govore vašim astro jezikom. Ako vas zanimaju karte i dugoročne projekcije, htjet ćete slijediti astrologe koji stvarno idu u srž. Ali ako želite samo kratku sliku onoga što možete očekivati da ćete osjetiti ili doživjeti tog dana, pronađite astrologa koji u kratkim crtama sve objasni.

Donosimo devet različitih vrsta astro vodiča za sve razine kozmičke znatiželje:

1. @marenaltman

Ako volite spajati astrologiju s bitcoinom, Maren je vaš viralni vodič. Pratite je za svakodnevna čitanja, planetarne uvide u trendove kriptovaluta i preglede o tome tko će stupiti u vezu od poznatih osoba. Pridružite se njezinim milijunima sljedbenika za bezbrižne, brze, vrlo detaljne i prilično optimistične videozapise.

@marenaltman

Reply to @smkyy my crypto strategy / journey #fyp #BetterTogetherChallenge #PlutoTVDecades #crypto

♬ original sound – MAREN

2. @desstrology

Destiny Jenae je astrologinja koja objavljuje videozapise koji sadrže karte, tarot i kristale. Pratite je za videozapise poput “Kako koristiti kristale” i “Znakovi zodijaka”, gdje nagađa koji je znak koja poznata osoba ovisno o ponašanju i osobinama.

@desstrology

i’m rooting for her happily ever after 🥺🥺 #astrology #fyp #taylorswift #swifttok #redtaylorsversion #taylor

♬ All Too Well (Taylor’s Version) – Taylor Swift

3. @astrobellaluna

Bella je astrologinja/glumica koja sa svojim sljedbenicima čavrlja o horoskopu. Bella je stvorila niz serija kao što su “Znakovi zodijaka koji pripadaju u poslovnim pothvatima” i “Koji zodiak je u čemu dobar”.

@astrobellaluna

Why the Zodiac Signs are Attractive #astrology #zodiac #fyp #astro

♬ Astronaut In The Ocean – Masked Wolf

4. @zodiac.boyfriend

Dok Zodiac Boyfriend sebe smatra “astrologom samo za zabavu”, njegov račun, koji ima više od milijun sljedbenika, je zabavni astro sadržaj koji je smiješan i relevantan. Kod njega na profilu ćete pronaći videozapise koji se ismijavaju svaki znak, ali su veoma realni.

@zodiac.boyfriend

that word doesn’t exist in their vocabulary 😬 IB: @iamjonmiranda 😇✨ #zodiac #zodiactiktok #astrology #astrologytiktok #astrologyvibes #zodiacsigns

♬ original sound – Jaydamo

5. @astro_heaux

Zo se bavi planetarnim povratkom, usponom, retrogradnošću i usmjeravanjem, objašnjavajući što svaki znak može očekivati od svakog događaja. Zo također podučava novopridošlice u astrologiji korisnim savjetima poput “Kako razumjeti svoju kartu” i “Zašto krivo čitate svoj horoskop”.

@zoflowastro

#greenscreen #astrology #AEJeansHaveFun #fyp #aquarius #aquariussun #aquariusrising

♬ Way 2 Sexy – Drake

6. @witti.indi

Niste znali da trebate znati o natalnoj karti Jane Austen prije nego što ste počeli pratiti Indigo, ali sada želite znati gdje se nalaze planeti za svaku poznatu osobu iz povijesti. Srećom, ona ima slične videozapise, poput “Astrologije Disney princeza” i “Hogwarts priče”.

@witti.indi

#aries #leo #virgo #taurus #capricorn #zodiac #zodiacsign #zodiacsigns #stereotype #stereotypes #debunked #astrologer #astrology

♬ 15 Step – Radiohead

7. @winniepreciouselekima

Winnie je kraljica astro igranja uloga. Ona koristi popularne audio isječke i trendi upute da odglumi različite scenarije kao različite znakove. Pridružite se njezinim pratiteljima i uživajte u serijalima kao što je “Znakovi zodijaka reagiraju na glasine”.

@winniepreciouselekima

@ecovessel #ecovessel #foryou #fyp #zodiac

♬ Up down Pacer test – Tana

8. @astrologybymari

Dok se Mari može rezervirati za privatna čitanja i student je klasične astrologije, u aplikaciji se bavi brzim, lako probavljivim rangiranjem kako se znakovi ponašaju u različitim situacijama. Uživajte u videozapisima poput “Koliko je koji znak elegantan”za saznanja o tome koji znak vodi u kojoj kategoriji.

@astrologybymari

If you want a personal astrology readings from me the links in my bio 🙂 #zodiac #zodiacsigns #astrology #horoscope

♬ original sound – Mari Astrology

9. @astroscope

Astro duo astroscope glumi različite znakove i pokazuje kako reagiraju u različitim situacijama. Pogledajte njihovu seriju videozapise “Mjerač ljutnje” i “Mjerač sarkazma”. Ovi videozapisi ističu suptilne razlike između svakog znaka i načina na koji izražavaju emocije.

@astroscope

Part 1 • How much the signs say they care VS How much they actually care 🤔 #zodiacsigns #astrology

♬ gm to all light stans – yagamista

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime