Utorak, 26 ožujka, 2024

MIXERVIEW | Ida Prester o svojoj sexy pjesmi: “To je kriza srednjih godina”

U vrijeme karantene glazbenici su za Mixer.hr otkrili gdje su bili, što su radili i što im je najviše nedostajalo. Ida otkriva i kako je nastao sexy spot za novi singl

U ova čudna vremena, kad su se stvari promijenile i ne znamo kada će se vratiti na staro, jedna od konstanti u našim životima je glazba. Ona nas tješi, potiče na akciju i umiruje.Mixer.hr donosi vam stoga seriju video intervjua Mixerview, snimljenih preko Zoom aplikacije, s glazbenicima.

Oni otkrivaju gdje su i što rade u karanteni, što im najviše nedostaje i što će prvo napraviti kad sve završi. Pratite nas u video javljanjima koje redovito donosimo kako bismo svi zajedno što bezbolnije prebrodili ovo razdoblje.

U najnovijem video intervjuu virtualni “high five” dali smo Idi Prester! Multitalentirana i svestrana glazbenica, poznata po djelovanju u grupi Lollobrigiga, Ida Prester započela je samostalnu karijeru te predstavila već tri singla. Najnoviji video spot, “Dodir” (POGLEDAJTE OVDJE), snimljen u suradnji s duom pocket palma, pokazuje Idu u sexy izdanju. Cijela pjesma je sexy – kaže Ida te uz smijeh dodaje kako je riječ o krizi srednjih godina. Ponešto o inspiraciji (kako za spomenutu pjesmu tako i općenito) Ida je otkrila za MIXERVIEW! Osim o glazbi, s pjevačicom smo porazgovarali i o trenutnoj situaciji. Saznajte što radi ovih dana, što joj fali i čemu se veseli!

Naslovna Fotografija: Promo

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime