Subota, 23 ožujka, 2024

Intervju: 2Kitice: Zagrebački kvart momci i najsmješniji vlogeri generacije

Eks studenti Pravnog fakulteta, skorašnji diplomci produkcije i montaže sa zagrebačke Akademije dramskih umjetnosti, između snimanja vlogova i glazbeničke trap, pop karijere, funkcioniraju kao neki novi klinci s kvarta čijim se provalama smijete ako vam je blisko sve što ne ide niz dlaku mainstreamu

Nekad se kvalitetnim humorom ovih prostora mjerilo smijanje na fore Zločeste djece i Top liste nadrealista, pa njih u glavnoj povlaci s brit pop naukom i humorom vječnih, kultnih Monty Pythona. Potom su Pervan u solo stand up i sit down vodama i ekipa počeli dobivati nasljednike. Gitak TV iz splitskih geta jedno je vrijeme držao flag pa je News Bar ekipa njegovala određene fronte humora.
 
Komika kao ozbiljan zanat uspjela je vrlo malom broju ljudi. Od vremena pobjede interneta kao dominantnog medija vlogeri su počeli preuzimati primat. I dok se na balkanskim terenima moglo naći svega i svačega, na našem se terenu, uz sramežljivu pojavu pregršta njih koji su borili borbe sa sadržajima, iskristalizirala nekolicina doista duhovitih vlogera.
 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli 2 kitice (@2kitice)

Među njima prednjače dotični solo igrač KakoLako i 2Kitice, točnije Iggy Biznis i Johnny Paranoja, još točnije Iggy i Niđo i last but not least – Igor Glodić i Nikša Modrić. Eks studenti Pravnog fakulteta, skorašnji diplomci produkcije i montaže sa zagrebačke Akademije dramskih umjetnosti, između snimanja vlogova i glazbeničke trap, pop karijere, funkcioniraju kao neki novi klinci s kvarta čijim se provalama smijete ako vam je blisko sve što ne ide niz dlaku mainstreamu.
 
Opušteni, neopterećeni, zabavljeni svojom “misijom” internetskog unovčavanja kvartovske zajebancije – momci su dali ulazak u svijet svojih soba. Funtime. 
 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime