Utorak, 23 srpnja, 2024

INTERVJU: Marijan Jelenić: Javljamo se samo onda kad imamo razlog u dobrim pjesmama

U pauzama kreativnog rada aktivan je i prisutan u diskografskim krugovima te ga ne zaobiđe žiriranje za Doru recimo ili slična stručna iskustva

Autor jedne od najljepših pjesama u povijesti hrvatske pop glazbe – “Dio tebe”, Puležan Marijan Jelenić polovica je onog prepoznatljivog dijela grupe Nola. Onog samozatajnog dragulja domaće glazbe koji iz tišine skalda predivne komade koje čak ni nezainteresirani mediji ne mogu ignorirati pa se pjesmama poput “Iznad oblaka” svako toliko probiju do šire publike.U pauzama rada matičnog benda u kojem sa svojom životnom družicom Gabi drže ljestvicu kvalitetnog popa najviše uz Jinxe, Detour, Pavel i slične im generacijski bliske predstavnike, zadnjih je godina uz grupu Veja prokrstario inozemnim pozornicama, a nije se niti u svojim solo elektroničkim radovima i igralištima svog studija još dugo za zadržavati i smatrati neotkrivenim. U pauzama kreativnog rada aktivan je i prisutan u diskografskim krugovima te ga ne zaobiđe žiriranje za Doru recimo ili slična stručna iskustva.

O svemu tome i još nekim detaljima dotakli smo se netom prije velikog trijumfa Leta 3. Kompletan razgovor pogledajte na našem YouTube profilu. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime