Subota, 23 ožujka, 2024

Intervju: Xavier Clayton – biokemičar koji pokušava pomiriti znanstvenu i duhovnu dimenziju

Rodom iz Seattlea, Xavier je krenuo glazbenim putima r'n'b-a, proputovao svijetom nekoliko puta, mijenjao glazbene bendove, pojavnosti i načine sudjelovanja na glazbenoj sceni kao pjevač, kompozitor, tekstopisac

Priča Xaviera Claytona je jedna od onih zanimljivih i neobičnih za kojima tragaju putnici i tragači za neobičnim i interesantnim ljudima.Rodom iz Seattlea, Xavier je krenuo glazbenim putima r’n’b-a, proputovao svijetom nekoliko puta, mijenjao glazbene bendove, pojavnosti i načine sudjelovanja na glazbenoj sceni kao pjevač, kompozitor, tekstopisac. Trenutačno se zaustavio u Marseilleu u kojem završava rukopise za dječje knjige.

Suradnja s Dobiejem

Na svojim je putovanjima zadnjih dekada radio kao koautor pjesama Davida Guette “The World Is Mine” i “Tribal Dance” 2 Unlimited od kojih su neke završile u hollywoodskim i EU filmovima kao soundtrack (Bedazzled), da bi posljednjih mjeseci slovio kao vokalist i suradnik zagrebačkog techno, dance, trance producenta Dobieja s kojim objavljuje dvije stvari i dva videospota “Drowning” i “Again”.

Osim glazbenog dijela svog života i putovanja, Mr. Clayton je napisao nekoliko knjiga duhovne tematike (“Two Paths Of God”, “The Phoenix Within”, “Awaken Your Inner Phoenix”) što je osobito zanimljivo znajući da on kao biokemičar pokušava pomiriti dvije perspektive gledanja na stvari – znanstvenu i duhovnu dimenziju. O svemu tome kroz sobni razgovor via Marseille – Rijeka popričali u novom Mixer Room Podcastu.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime