Subota, 6 srpnja, 2024

MIXER ROOM PODCAST | Stiv Kahlina: Od repa do čokolade, MC Stiv pažnju krade na kraju parade!

Anđelo Jurkas vs. Stiv Kahlina/El Bahattee

Ako medijski start up počnete kao nr. 1 rapper u državi i sve što taknete mikrofonom ima smisla, a vaš rap bude nova generacija bunta i zamjene za otromboljene punkere, imate plus.
Pa nakon sedam ključnih godina lirskog i ritmičkog aktivizma i dva odlična albuma “Svaki pas ima svoj dan” i “Amen” odlučite okačiti mikrofon o klin jer vas jednostavno nije briga, postane dosadno i ne predstavlja više izazov hop cupanje po pozornici, dodajete još pokoji plus. Jednostavno shvaćate da nema smisla ni svrhe biti buntovnim u zemlji koja buntom sadi celer, onda garnirate golemi respekt. Jer ste hrabri.
 
Zatim nekoliko godina dizajnirate web stranice, radite dojučerašnjim kolegama k inim klijentima vizualni web image i animacije. Pa poslije sljedeće krize shvatite da gorkom životarenju zapravo treba nimalo literarno zaslađivanje i odete u Belgiju školovati se za čokolatijera da biste miksali čokoladice – to se zbraja pod ime i prezime Stiv Kahlina. 
 
U novom Mixer Room Podcastu sa Stivom Kahlinom ili El Bahatteejem popričali smo o poduzetničkom impulsu i pandemijskoj klimi i situaciji za likove koji od čokolade rade život. I ‘ponudili’ mu 30.000 eura za prodaju…

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime