Srijeda, 25 rujna, 2024

A je to! Najpoznatiji nespretni duo na kojem su odrasle generacije dobio svoju slikovnicu

Serija 'A je to!' postala je pravi kultni hit, prikazivana u brojnim zemljama, uključujući i Hrvatsku, gdje su Pat i Mat osvojili srca velikih i malih gledatelja

Svi znamo da kad omiljeni animirani majstori Pat i Mat iz serijala ‘A je to!’ krenu u akciju, slijede nezaboravne avanture. Nakon uspjeha bojanke ‘A je to!’, Rockmark donosi novo iznenađenje za sve obožavatelje njihovih urnebesnih popravaka – prvu slikovnicu serijala na hrvatskom jeziku, pod nazivom ‘Pat i Mat mijenjaju pločice’. Ovaj naslov započinje seriju slikovnica posvećenih najpoznatijim (i najnespretnijim) majstorima u povijesti animacije.



Za sve koji su možda zaboravili, Pat i Mat su legendarni likovi iz češke animirane serije ‘A je to!’ (poznate i kao ‘I to je to!’). Serija je prvi put emitirana davne 1976. godine, a 1989. su konačno dobili i imena – Pat (onaj u žutoj majici) i Mat (onaj u crvenoj majici). Njihova imena dolaze od riječi Patlal i Matlal, što bi se otprilike moglo prevesti kao Nespretni i Trapavi – vrlo prigodno, zar ne?

Hoće li u slikovnici uspjeti popraviti stvar?  

Zašto ih volimo? Jer su nas kroz desetljeća nasmijali svojim nevjerojatnim kombinacijama kreativnosti i nespretnosti. Serija ‘A je to!’ postala je pravi kultni hit, prikazivana u brojnim zemljama, uključujući i Hrvatsku, gdje su Pat i Mat osvojili srca velikih i malih gledatelja.

U novoj slikovnici na hrvatskom jeziku pratimo ove omiljene nespretnjake kako se (ne)uspješno snalaze u mijenjanju pločica. Ako ste mislili da će im ovaj jednostavan zadatak proći glatko, možda ste zaboravili da je s Patom i Matom sve moguće – samo ne očekivano! Hoće li na kraju posao biti obavljen? Hoće li kuća preživjeti? Ne znamo, ali znamo da će biti zabavno.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Rockmark (@rockmark_hrvatska)

Slikovnica ‘Pat i Mat mijenjaju pločice’ prava je prilika da nove generacije upoznaju ovu urnebesnu dvojicu i njihov osebujan pristup popravcima, a roditelji da se prisjete kako su uz njih odrasli. Provjerite kako će proći mijenjanje pločica; hoće li zadatak biti obavljen na njihov karakterističan – najneučinkovitiji, a istovremeno najmaštovitiji način? Odgovor svi znamo – A je to!

Fotografije: Press

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime