Četvrtak, 17 listopada, 2024

Paramount Styles: Potencijalni klupski koncert godine u Hrvatskoj

U nedjelju, 20. listopada, zagrebačka Močvara bit će domaćin koncertu alter noir pop grupe Paramount Styles

Paramount Styles je 2007. osnovao Scott McCloud, gitarist i pjevač kultnog indie benda Girls Against Boys. Mimo spotlighta mainstream scene, radi se o jednom od potencijalno najinteresantnijih klupskih koncerata godine.



McCloud je, zajedno s bubnjarem Alexisom Fleisigom s kojim još svira i u post hard core bendu Soulside, postavio temelje ovog glazbenog projekta koji spaja intimnu atmosferu s moćnim zvučnim pejzažima, a u Zagreb se vraćaju kako bi najavili svoj četvrti studijski
album, ‘Make It To Forever’. Njihova glazba nosi prepoznatljiv pečat indie zvuka s tamnijim tonovima i introspektivnim tekstovima, što ih čini jedinstvenima na alternativnoj sceni.

Paramount Styles su već tri puta nastupali pred zagrebačkom publikom, u prostorima Teatra & TD i Tvornice kulture, a ovaj koncert označava njihov povratak na scenu s novim materijalom nakon albuma ‘Failure American Style’, ‘Heaven’s Alright’ i ‘Distant Karma’.

Uz njih, kao support će nastupit i njujorški bend Elysian Fields, poznat po svom mističnom dream pop zvuku. Osnovani 1995., predvođeni karizmatičnom pjevačicom Jennifer Charles, na ovoj turneji promoviraju svoj recentni album ‘What The Thunder Said’.

Njihova glazba je prožeta ekspresivnim vokalima i atmosferičnim instrumentalima uvod je u noć ispunjenu melankolijom i glazbenom introspekcijom.

Koncert u Močvari je osim večeri za ljubitelje alternativnog zvuka, spajajući dvije izuzetno utjecajne grupe koje ostavljaju pamtljiv trag na indie sceni, prilika proniknuti u otkrivanje dobro skrivenih tajni doista uzbudljive i kvalitetne glazbe.

Na ovom mjestu Vam nudimo neke od najboljih pjesama za playlistu i umjesto nagovaranja za dolazak na nastup dotičnih bendova. Zanemarite brojke i pustite zvuk da Vas ukrade potpuno.

Steal Your Life

Give Us Some Time

The Greatest

Alleyesareonyounowmypet

These Starry Nights

Naslovna fotografija: Screenshot YouTube 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime