Utorak, 23 srpnja, 2024

Brundanje će imati dugu festivalsku tradiciju: Bili smo i uvjerili se sami!

Ljeto u Zagrebu postalo je sinonimom za festivale, a ozbiljan kandidat u utrci za najzanimljiviji je svakako - Brundanje

Od Bacha do sevdaha kada je u pitanju glazba, od raznolike gastronomske ponude do atraktivnih lokacija na kojima se osjećamo kao turisti u svom gradu, Zagreb u ljetnim mjesecima nudi bezbroj mogućnosti za zabavu i opuštanje. Sigurno ćemo se složiti da nipošto nije opcija da nam ljeto bude dosadno i neispunjeno, pa čak ni onda kada izostane odlazak na more, no s obzirom na ovogodišnju festivalsku ponudu, vremena za dosadu – nema. Tako nam je protekli vikend bio poprilično ispunjen i zabavan. Mi smo, baš kao i ostali ljubitelji rocka, domaćeg piva i dobre zabave, imali priliku uživati u Brundanju – dvodnevnom Craft, Rock & Street Food festivalu. Ovaj godišnji događaj postao je epicentar rock scene u Hrvatskoj, okupljajući najistaknutije i kultne glazbene aktere. Ove godine, Pivovara Medvedgrad slavila je svojih prvih jubilarnih 30 godina postojanja, priredivši pravi rock – gastro spektakl za sve prisutne. 

Čak sedam koncerata vrhunskih domaćih izvođača, bogata street food ponuda i pristupačne cijene piva, za sve prisutne bili su dobitna kombinacija. Uz Johnatana, Gorana Baru, Let3, Savršene Marginalace, Kojote, Juru Stublića & Film i Pips Chips & Videoclips plesali smo i uživali u svakom trenutku, svakom zalogaju i, nećemo se lagati, svakom gutljaju piva.

Ovogodišnje izdanje Brundanja potvrdilo je da Zagreb ima čvrstu rock scenu, ali i publiku kojoj ovaj festival da je upravo ono što traži: dobru mjuzu, opuštenu atmosferu i hladno osvježenje Pivovare Medvedgrad. 

Fotografije: Samir Cerić Kovačević

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime